Keystone logo
DePauw University

DePauw University

DePauw University

Johdanto

DePauw on paikka, joka houkuttelee tietyntyyppisiä ihmisiä. Henkilö, jolla on monia kykyjä ja halua johtaa. Henkilö, joka löytää menestystä haluamassaan roolissa tai kurinalaisuudessa. Lupaamme pienille luokille, innovatiivisen opetuksen ja vapaan ajattelun ja vuoropuhelun painottamisen. Se on lupaus, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden vaikuttaa maailmaan jo ennen kuin he lähtevät kampukselta. Kolmekymmentä prosenttia DePauw-opiskelijoista harjoittaa reaalimaailman tutkimusta tiedekunnan jäsenten kanssa, ja kannustamme opiskelijoita tekemään kaksi tai useampaa harjoittelujaksoa täällä ollessaan. DePauw sijoittuu kymmenen parhaan joukkoon tuottamaan yritysjohtajia ja Fulbright Scholars -tutkijoita. Ja 94 prosentilla opiskelijoistamme on työ tai suunnitelma osallistua jatko-, palvelu- tai apurahaohjelmaan ennen valmistumistaan. Sitä kutsutaan harvinaiseksi menestykseksi.

DePauw on täysin asuva taiteiden korkeakoulu, mikä tarkoittaa keskustelujen leviämistä seminaaripöydästä ruokasaliin opiskelijahuoneeseen. Opiskelijat aloittavat yhteistyöseikkailuja henkilöstön ja tiedekunnan, paikallisen yhteisön jäsenten ja alumnien sekä asuntolan ikäisensä kanssa muodostaen elinikäisiä yhteyksiä ja vaikuttavia kumppanuuksia, jotka jatkuvat usein heidän urallaan.

DePauw valmistaa sinut merkitykselliseen elämään; autamme sinua liittymään legioihin alumneista, jotka ovat johtajia, joita maailma tarvitsee. Ylimääräiset professorit opettavat sinulle pienissä, jännittävissä luokissa, elävät ja opiskelevat ikäisensä kanssa, joiden monimuotoisuus rikastuttaa yhteisöä, ja tukevat sinua akateemisissa ja kokemuksellisissa intohimoissasi.

DePauw University kehittää johtajia, joita maailma tarvitsee harvinaisen sitoutumisen kautta taiteisiin.

DePauw'n monipuolinen ja osallistava oppimis- ja elämiskokemus, joka on ominaista sen tiukalle henkiselle sitoutumiselle sekä globaaleille ja kokemuksellisille oppimismahdollisuuksille, johtaa merkityksen ja keinojen elämään. DePauw valmistaa tutkinnon suorittaneita, jotka tukevat ja luovat positiivista muutosta yhteisöissään ja maailmassa.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Greencastle

    South Locust Street,313, 46135, Greencastle

    Kysymyksiä