Keystone logo
© TESS
Digital College

Digital College

Digital College

Johdanto

Olemme Digital College vakuuttuneita siitä, että yhtäläiset mahdollisuudet ovat avain, jotta voit päästä pitkälle

Emme rekrytoi eliittiä, vaan koulutamme heidät”, tämän mantran takana piilee koko DC-hengen sielu, jota rakastamme jakaa opiskelijoidemme kanssa. Digital College missiona on enemmän kuin pelkkä koulu, vaan tukea sinua kohti sinulle sopivaa uraa. Ennen kaikkea monimuotoisuuden koulu ja todellinen vaihtopaikka, teemme kaikkemme auttaaksemme sinua saavuttamaan polkusi mitä tahansa, kiitos erilaisen sosiaalisen kokemuksen ja hyvin konkreettisen opetuksen.

Emme rekrytoi eliittiä, vaan koulutamme heidät

Rohkeutemme ilmentyy toteuttamamme projektipohjaisen opetusmenetelmän innovaatiossa. Tavoitteemme: tarjota sinulle konkreettista kokemusta, jota alan yritykset odottavat, valmistaa sinut tänään huomisen työhön.

astu uuteen aikakauteen

Digitaalisen teknologian tulo on muuttanut jokapäiväistä elämäämme: suhdettamme muihin ja aikaan, tiedonvälitys- ja viestintätapojamme, työelämäämme ja työskentelytapaamme. Ammatit kehittyvät, muita syntyy. Startup-henki ja flat management nousevat esiin uusina, vapaampina toimintakoodeina.

Luodaan uusi digitaalisten asiantuntijoiden sukupolvi

Ankkuroituneena tähän uuteen aikakauteen, kannat sisälläsi tätä herkkyyttä digitaaliselle ja tätä makua uusille teknologioille. Digital College muuttaa lahjakkuutesi taidoiksi ja pehmeiksi taidoiksi, jotta sinusta tulee digitaalisia asiantuntijoita, toimivia ja mukautuvia tulevaisuuden ammatteihin.

Kokeile sopeutuaksesi paremmin

Yrityspelien järjestäminen, oppimismatkat Yhdysvalloissa, mestarikurssit, kilpailut... Kenttäkokemus ja roolipelit saavat jokaisen opiskelijamme ylittämään itsensä, olemaan luovia, nerokkaita ja proaktiivisia. Niin monia olennaisia ominaisuuksia vastaamaan tulevaisuuden ammatillisiin haasteisiin.

Kaikki koulutuksemme johtavat valtion tunnustamaan pätevyyteen, joka on rekisteröity National Directory of Professional Certifications -hakemistoon tasoilla 6 ja 7.

Pääsymaksut

Sijainnit

 • Puteaux

  1 Parvis de la Défense - Grande Arche Paris La Défense , 92044, Puteaux

  • Puteaux

   1 Parvis de la Défense - Grande Arche Paris La Défense , 92044, Puteaux

   Kysymyksiä