Keystone logo
Dillard University

Dillard University

Dillard University

Johdanto

Since1869, Dillard University on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoille laatu neljän vuoden vapaat taidot. Dillard on täysin akkreditoitu yksityinen, historiallisesti musta yliopisto. Vuonna 2010, US News & World Report sijoittui Dillard yksi maan Top 10 HBCUs, joka perustuu kattaviin opinnoissa. Dillard myös sai Top 10 Sijoitus 2010 taiteet kouluissa sosiaalista liikkuvuutta luokassa Washington Monthly.

Kulmakivenä New Orleans Gentilly yhteisön Yliopisto istuu kaunis ja rauhallinen 55-kampusalueemme, täynnä allekirjoitus live tammen ja sekoitus historiallisia rakennuksia ja modernit tilat.

Dillard opiskelijat mennä joitakin parhaista tutkijakoulujen maailmassa. Dillard on tällä hetkellä alumnit opiskelee Harvard, Yale, Princeton, Johns Hopkins ja London School of Economics, mm. Dillard University on myös ainoa yliopisto Yhdysvalloissa että on kumppani Melton Foundation. Dillard opiskelijat, jotka tulevat Melton Fellows osallistua kansainvälistymiskoulutuksessa, johtamisen kehittämiseen ja kansainvälisyyskasvatuksen kautta symposiumeja, matka-, online-toimintaan, hankeavustusten ja sosiaalinen palvelu. Isäntä maita ovat Kiina, Chile, Saksa, Intia ja Yhdysvallat.

Dillard Highlights:

Vuonna Hirmumyrsky Katrina, Dillard täysin kunnostettu ja uusittu 32 kampuksen rakennusten ja kolme off-kampuksen asunnoissa, ja rakennettiin kaksi uutta LEED® * rekisteröity (Leadership in Energy and Environmental Design) rakennukset: Professional koulujen ja Sciences Building, ja ylioppilaskunta ja Health & wellness Center. Vuonna 2010 Dillard tuli kumppanuuden New Orleans Recovery School District uuden opettajankoulutuksen ohjelma, joka voi mullistaa opettajankoulutuksen New Orleans ja ehkä toimia mallina ohjelmille eri puolilla maata. Dillard fysiikan ohjelma on ostanut $ 1.8 miljoonaa pulssi laser, jonka avulla opiskelijat suorittaa jatko tutkimusta. Dillard kiitettyä hoitotyön ohjelma oli ensimmäinen laatuaan Louisiana. Dillard tarjoaa 22 akateemista suurten seitsemässä eri osastojen ja kouluissa. Dillard n opiskelija-tiedekunnan suhde on 11 yhden. Dillard University sijaitsee yksi harvoista Student Success osastojen kansakunnan, malli, joka keskittyy rekrytointi, säilyttäminen ja tukea opiskelijaa.

Valmistuneet Dillard edustavat monenlaisia ​​erittäin onnistunut maailman johtavien eri aloilla lääketieteen ja lain, korkeakoulutukseen ja kansainvälistä liiketoimintaa, taiteen ja viihteen.

Missio ja visio Dillard yliopiston tehtävänä on tuottaa opiskelijoille, jotka excel, tulla maailman johtajia, ovat laajasti koulutettuja, kulttuurisesti tietoinen, ja koskee parantaa ihmisen kunnossa. Kautta erittäin henkilökohtaista ja oppimiskeskeiseen lähestymistapa, Dillard n opiskelijat pystyvät vastaamaan kilpailukykyinen vaatimuksia monipuolinen, maailmanlaajuinen ja teknologisesti kehittyneen yhteiskunnan.

Dillard yliopiston strategisen pilarit

Dillard University on johtava yksityinen perustutkintoa yliopiston alueella ja maailmassa Historiallisesti Musta Yliopistoja. Dillard University laajenee valikoidusti osaksi opintoja pohjalta parhaimmillaan ohjelmia, jotka edustavat arvioita tulevista työvoimatarpeisiin. Dillard University kasvaa ja parantaa sen sitoutumista ja laadukkaiden, hyödyllinen tutkimus. Dillard University valaa globalisaatiota osaksi opetussuunnitelmaa niin, että se laajentaa tavoittaa muita kieliä, kulttuureja ja maita. Dillard University osoittaa sitoutumista kaikkiin opiskelijoiden menestys. Dillard Yliopisto kehittää opiskelijan johtamiskoulutusta ja rikastettu koulutusmahdollisuuksia luokkahuoneen ulkopuolella tarjota tasapainoinen ympäristö osana college kokemus. Dillard University jatkaa houkutella ja jatko lahjakkaita Afrikkalainen amerikkalainen opiskelijoita, kun taas tervetulotoivotukseksi monimuotoista taustalla, jotka voivat hyötyä ainutlaatuisen kokemuksen tarjoamme. Dillard University osoittaa sitoutumista teknologian aihe, opetusvälineenä ja esiliinan sisäiset järjestelmät, jotka ovat tehokkaita, luotettavia ja kustannustehokkaita. Dillard University näyttää julkisen talouden eheys, järjestelmien taloudellisen ja ammatillisen vastuun ja vakautta. Dillard University saadaan päälle elvyttämistä sen kotiin, New Orleans. Dillard Yliopisto kehittää ja levittää käytäntöjä suhteessa ympäristöystävällisemmäksi sen kampuksen ja ympäristöön liittyvä kestävyys. Dillard University kehittää Gulf Coast Public Policy Centerin.

Sijainnit

  • New Orleans

    2601 Gentilly Boulevard, 70122, New Orleans

Kysymyksiä