Keystone logo
Diné College

Diné College

Diné College

Johdanto

Diné College on ensimmäinen heimojen hallinnassa oleva ja akkreditoitu kollegiaalinen laitos Yhdysvalloissa. Vuonna 1968 perustettu Navajo Community College nimettiin myöhemmin nimellä Diné College . Navajo-kansakunta yritti luoda korkeakoulun, joka kannusti navajojen nuoria tulemaan avustaviksi navajo-kansakunnan ja maailman jäseniksi.

Kahdeksanjäsenisen hallintoneuvoston johdolla, jonka Navajo Nation President on nimittänyt ja Navajo Nation Councilin terveyskasvatus- ja henkilöstövaliokunta vahvistanut, College jatkaa opiskelijoiden menestystavoitteitaan.

Nykyään Diné College palvelee pääasiassa navajolaisia opiskelijaväestöä yli 27 000 neliökilometrin navajolaiskansan alueella, joka ulottuu Arizonan, New Mexico ja Utahin osavaltioiden yli. Korkeakoulu tarjoaa yleiskoulutuskursseja, jotka tarjoavat opiskelijoille korkealaatuisen kokemuksen ansaitsemalla erilaisia todistuksia sekä apulais- ja kandidaatin tutkinto-ohjelmia aloilla, jotka ovat tärkeitä Navajo Nationin taloudelliselle, poliittiselle, ympäristöön liittyvälle ja sosiaaliselle kehitykselle.

Sijainnit

  • Tsaile

    Tsaile, Yhdysvallat

    Kysymyksiä