Keystone logo
Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Johdanto

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) tarjoaa ainutlaatuisen muotoilualan koulutuksen neljän vuoden muotoilun ammattikorkeakoulututkinnon (BDes) muodossa. Ensimmäinen laatuaan alueella sijaitseva DIDI: n opetussuunnitelma on laadittu yhteistyössä Massachusetts Institute of Technology (MIT) ja Parsons School of Designin kanssa. Se tarjoaa erottuvan ohjelman, joka on vahvasti upotettu muotoiluun ja luovaan ongelmanratkaisuun.

DIDI on avattu ovensa syksyllä 2018, ja se on yksityinen voittoa tavoittelematon Institute of Design.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Dubain suunnittelu- ja innovaatioinstituutti uskoo, että muotoiluopetuksen tulevaisuus on kokeellista, muuntavaa, häiritsevää ja poikkitieteellistä. Aiomme tulla valituksi kouluksi seuraavalle sukupolvelle muuttajaa, joka aikoo suunnitella ja luoda kestäviä suunnitteluratkaisuja nykypäivän ongelmiin tulevaisuuden yhteiskunnan hyödyksi.

DIDI valmistelee opiskelijoita vastaamaan tehokkaasti nopeasti muuttuvaan maailmaan siirtämällä taitoja, jotka ovat poikkitieteellisiä ja suunnittelun avulla ratkaisevia ongelmia. Valmistamme seuraavan sukupolven muutostekijöiden käyttämään muotoilua työkaluna positiivisen muutoksen luomiseen. Opiskelijamme oppivat visuaalista lukutaitoa ja teknologisia kykyjä käsitellä, muotoilla ja luoda kestävää tulevaisuutta. DIDI tukee nousevia suunnittelukykyjä koko alueella avoimen lähdekoodin ja yhteistyöhön perustuvan lähestymistavan avulla, joka arvostaa yhteistyötä ja kumppanuutta. Olemme investoineet integroituun opetussuunnitelmien innovaatioon ja teknologiseen kokeiluun.

  • DIDI luo 2000-luvun johtajia ja vaikuttajia.
  • DIDI toimittaa maailmanluokan opetussuunnitelman ja globaalin tutkimuksen luodakseen uuden ammattitaitoisen sukupolven alueelle.
  • DIDI tarjoaa uuden oppimiskokemuksen ekosysteemin.
  • DIDI tarjoaa opiskelijoille mentorointia ja pääsyä hautomotukiin.
  • DIDI käyttää muotoilua uutena muutoskielenä.

137175_Studio.jpg

DIDIN CAMPUS TARJOA TILAA Luovien mielenosoitusten ajamiseen.

DIDI-kampus tarjoaa interaktiivisia ja nykyaikaisia työtiloja nuorille suunnittelijoille Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, suunnittelukorttelin ytimessä, d3.

Foster + Partnersin suunnittelema kampus luo opiskelijoille ainutlaatuisen oppimisympäristön, jolla vaalitaan ja esitellään heidän innovaatioitaan ja luovuuttaan.

Tila on sijoitettu 'mega' -studioympäristöön yhdessä maailmanluokan tilojen kanssa, mikä mahdollistaa suunnittelutieteiden välisen yhteistyön, tuomalla opiskelijat ja opettajat yhteen dynaamisessa ympäristössä.

LUONNON STUDIO

Dubaissa asuvilla opiskelijoilla on kadehdittainen pääsy uskomattomaan suunnittelukalenterikalenteriin, joka sisältää Dubai Design Weekin, Dubai Design Daysin, Fashion Forwardin ja Sole DXB: n. Futuristisessa Dubain kaupungissa on kultaisia rantoja, autiomaa-alueita ja kasvavaa taiteen ja kadunkulttuurin näkymää, joka on asetettu henkeäsalpaavalle Dubain taivaanrannalle.

Futuristinen, monikulttuurinen ja turvallinen Dubai on innovaatioiden kaupunki, joka toivottaa huomisen muutoksentekijät tervetulleiksi.

Sijainnit

  • Dubai

    Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor, , Dubai

Kysymyksiä