Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Earlham College

Earlham College

Earlham College

Johdanto

Earlham on kansallinen taiteiden korkeakoulu, jolla on maine erinomaisesta opetuksesta ja opiskelijoiden valmistelusta syvälliseen positiiviseen muutokseen maailmassa.

Älyllisesti haastava

Earlham-opiskelijat vastaavat omasta oppimisestaan ja ovat valmiita ammatilliseen menestykseen ja pääsyyn korkeakoulututkinto-ohjelmiin. He valitsevat yli 40 opiskelualaa, ja heitä opettavat omistautuneet professorit. Tunnit ovat pieniä, ja niillä on runsaasti mahdollisuuksia keskusteluun, tutkimukseen ja löytämiseen.

Globaalisti sitoutunut

Earlham on sitoutunut vastaanottamaan opiskelijoita ympäri maailmaa. Opiskelijamme ovat lähtöisin kaikkialta Yhdysvalloista ja noin 80 muusta maasta. Itse asiassa Earlham on 6. sijalla kansallisten vapaiden taiteiden korkeakoulujen joukossa, ja sillä on suurin osa kansainvälisistä opiskelijoista kampuksella, mainitaan US News and World Report.

Sosiaalisesti huolestunut

Earlhamin opiskelijoilla on taju hoitaa elämäänsä ja he uskovat voimaansa ja vastuuseensa muuttaa maailmaa, muutoselämää tekevien oppilaitosten mukaan: 40 koulua, jotka muuttavat ajattelutapaa yliopistoista. Noin 30% tutkituista tutkinnon suorittaneista ilmoitti, että suurin osa tai kaikki heidän työnsä oli suunnattu sosiaalisiin muutoksiin.

134023_90755999_10157509591308167_8872206499892428800_o.jpg

Tulevaisuuden ohjaaja

Earlham on 29. sijalla 1 306 Yhdysvaltain korkeakoulututkinnon suorittaneen tutkinnon suorittaneiden prosenttiosuuden mukaan. Biotieteissä olemme 9. sijalla 1 341 laitoksen joukossa. Viisikymmentä prosenttia Earlhamin alumnista aloittaa tutkijakoulun 10 vuoden kuluessa valmistumisesta.

Muutama valmistunut saavutus viimeisen viiden vuoden aikana

Pääsy:

 • Columbia University
 • Georgetownin yliopisto
 • Harvardin yliopisto
 • University of Chicago
 • Michiganin yliopisto
 • Oxfordin yliopisto (UK)
 • Uppsalan yliopisto (Ruotsi)

Palvelu ohjelmille kuten:

 • Americorps
 • Kaupungin vuosi
 • Rauhanjoukot
 • Quakerin vapaaehtoistyö
 • Opettakaa Amerikkaa
 • Maailmanopetus

Ura:

 • Residentti lääkäri, Barrow-neurologinen instituutti
 • NetStuffers LLC: n omistaja / toimitusjohtaja
 • Ohjelmajohtaja, Junior Achievement
 • Geologi, Michiganin osavaltio
 • Kansainvälisten suhteiden koordinaattori, Osakan kaupunki
 • Biokemisti, BP Biopolttoaineet
 • Galleriaassistentti, Taidekoulu vanhassa kirkossa

Tuki tutkimukselle tai humanitaariselle työlle:

 • Carnegie Endowment
 • Davis-rauhanprojektit
 • Fulbright-apuraha
 • Huntingtonin julkisen palvelun palkinto
 • Kansallisen tiedesäätiön tutkijatohtori
 • Rotaryn kansainvälinen rauhanapuraha
 • Watson-yhteisö

Tehtävänanto

Itsenäisen, Earlham College -operaation tehtävänä on tarjota korkealaatuisinta vapaiden taiteiden, myös tieteiden, korkeakoulututkintoa, jotka on muotoiltu ystävien uskonnollisen yhdistyksen (kveekarit) erityisperspektiivien perusteella.

Ystävien perususko on, että kaikki totuus on Jumalan totuus; siten Earlham korostaa totuuden etsimistä minne vain harjoittelu johtaa; pakotteen puute, antamalla todisteiden johtaa kyseistä etsintää; kunnioitus muiden omatuntoihin; avoimuus uudelle totuudelle ja siksi halu etsiä; todenmukaisuus, tiukka eheys tosiasioiden käsittelyssä; tietämyksen soveltaminen parantamaan maailmaa.

Korkealaatuisen koulutuksen tarjoamiseksi näillä painotuksilla Earlhamin tehtävänä on valita erinomainen ja välittävä tiedekunta, joka on sitoutunut luomaan avoimen, yhteistyöhön sopivan oppimisympäristön. Akatemia tarjoaa jatkuvaa tukea ja kehittämistä tiedekunnalle.

Earlhamin opetus-oppimisprosessia muotoilee näkemys koulutuksesta prosessina, joka herättää "opettajan sisällä" niin, että opiskelijoistamme tulee elinikäisiä oppijoita. Earlhamin opiskelijoita kannustetaan olemaan aktiivisia ja mukana olevia oppijoita.

Yliopisto tarjoaa laajoja mahdollisuuksia opiskelijoille ja tiedekunnille olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa henkilöinä, oppia toisiltaan yhteistyöyhteisössä, jonka tärkeä näkökohta on opiskelijoiden / tiedekuntien yhteistyöhakuinen tutkimus.

Earlham College tätä koulutusta jatketaan huolehtimalla maailmasta, jossa elämme, ja ihmisyhteiskunnan parantamisesta. Yliopisto pyrkii kouluttamaan moraalisesti herkkiä johtajia tuleville sukupolville.

Siksi Earlham painottaa globaalia koulutusta, konfliktien rauhanomaista ratkaisemista, henkilöiden tasa-arvoa ja henkilökohtaisen käytöksen korkeita moraalistandardeja.

Johtaminen ja hallinto

Earlham kannustaa tiedekunnan, hallinnon, opiskelijoiden ja henkilöstön avointa osallistumista hallintoprosesseihin. Quaker-perintömme mukaisesti haemme avoimia korvia ja avoimia mieliä neuvotteluissa ja asiantuntijakomiteoissa ja ryhmissä toimimaan yksimielisesti päätöksenteossa.

Erinomainen kouluttaja, tutkija, kirjailija ja korkeakoulututkinnon johtaja Anne M. Houtmanista tuli Earlham College ja Earlhamin uskontokoulun 20. presidentti 1. heinäkuuta 2019.

Houtman tuli Earlhamiin Rose-Hulmanin teknillisestä instituutista, jossa hän toimi Provostina ja akateemisten asioiden varajohtajana. Hänellä on tohtorin tutkinto Oxfordin yliopistosta eläintieteessä ja maisterin tutkinto antropologiassa UCLA: sta. Hän ansaitsi taiteiden kandidaatin tutkinnon Pomona Collegesta. Houtman on kveekari ja hän on ensimmäinen nainen, joka toimii Earlhamin presidenttinä.

Aikaisemmin Houtman toimi luonnontieteiden, matematiikan ja tekniikan koulun dekaanina Kalifornian osavaltion yliopistossa Bakersfieldissä ja johtajana ja professorina Thomas H. Gosnellin biotieteiden koulussa Rochester Institute of Technologyssa. Aikaisemmin urallaan hän toimi tiedekunnan tehtävissä Kalifornian osavaltion yliopistossa Fullertonissa, Sokan yliopistossa Amerikassa ja Knox Collegessa. Hän on kirjoittanut lukuisia oppikirjoja ja artikkeleita tieteellisistä ja pedagogisista aiheista. Houtman on tällä hetkellä kollegion johtokunnan edunvalvoja.

Kampus ja historia

Earlhamin 800 hehtaarin kampuksella ovat Earlham College ja Earlham School of Religion. Noin 1200 jatko-opiskelijaa kutsuu tätä puiden varjostettua kampusta kotiinsa.

Kampuksella opiskelijat ja vierailijat löytävät 600 hehtaarin metsäalueita, puroja, lampia, vanhoja peltoja ja preeriaa, jota käytetään tieteelliseen tutkimukseen ja virkistykseen. Tieteelliseen tutkimukseen on varattu muita luonnollisia alueita, mukaan lukien vanhakasvuinen metsä ja kallioalue.

Tällä hetkellä 94 prosenttia opiskelijoista asuu kampuksella yhdessä kahdeksasta asuinhuoneesta tai yli 20 teema- ja ystävyytalosta.

Vuosina 1998-2014 Earlham laajensi, kunnosti ja rakensi suuria kampuksen rakennuksia - mukaan lukien akateemiset, asuinsalit ja urheilutilat -, joiden sijoitus oli yli 40 miljoonaa dollaria.

134022_90815454_10157509591058167_3866652799097896960_o.jpg

Kampustausta

Earlhamin historiallinen alku Richmondissa, Indiana, juontaa juurensa kvankerien suurta muuttoa Yhdysvaltojen itäosasta 1800-luvun alkupuolella. Alun perin vain ystäville avoin "kouluvalikoima" -koulu, vuoteen 1865 mennessä koulu hyväksyi ei-kveekeriopiskelijat ja palkkasi ensimmäisen ei-kveekeriprofessorinsa vuonna 1886. Nykyään noin 11% Earlhamin tiedekunnasta ja 12% sen opiskelijoista tunnistaa kveskereinä.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Richmond

  National Road West,801, 47374, Richmond

Kysymyksiä