Keystone logo
East-West University

East-West University

East-West University

Johdanto

East-West University on ainutlaatuinen paikka korkeakoulujen keskuudessa Chicagossa ja alueella. Itä-länsi -opiskelijoiden osuus kaikista ylioppilastutkinnon suorittaneista kouluista on korkein.

Tavoitteenamme on pyrkiä huippuosaamiseen asiaankuuluvan, tehokkaan ja kätevän koulutuksen kautta - yhtäläiset koulutusmahdollisuudet kaikille rodullisille, etnisille ja sosioekonomisille ryhmille; Vapaiden taiteiden ja työn ja uraan liittyvän ammatillisen koulutuksen ohjelmatarjonta, joka on suunnattu nykyaikaisen palvelun talouteen; Palvelu ihmiskunnalle globaalilla, monikulttuurisella ja tulevaisuuteen suuntautuneella näkökulmalla.

East-West University kouluttaa opiskelijoita osallistumaan globaaliin yhteiskuntaan. Monimuotoisuuden edelläkävijä yliopisto avaa akateemisen ja älyllisen mahdollisuuden ovet opiskelijoille, joilla on erilainen tausta, etniset ryhmät ja uskonnot. Tiedekunnan jäsenet ottavat opiskelijat mukaan tiukkaan opiskeluun ja tutkimukseen, ja opiskelijat täydentävät luokkakokemustaan kokemuksella ammatillisissa ympäristöissä.

Yliopisto on perustettu ensisijaisesti säilyttämään, laajentamaan ja integroimaan ja välittämään tietoa ihmisistä itsestään, maailmankaikkeudesta ja Luojastaan. Se pyrkii kehittämään valmistuneissaan ihmisperinnöstä johdettua viisautta, löytöihin johtavaa tutkimuksen henkeä ja omistautumisen tunnetta, joka viettää itseään ihmiskunnan palveluksessa. Se innostaa oppilaita etsimään luonnollisia ja yliluonnollisia totuuksia ja saamaan halun elää täydellisempää ja hedelmällisempää elämää.

Sijainnit

  • Chicago

    South Michigan Avenue,816, 60605, Chicago

    Kysymyksiä