Keystone logo
Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Johdanto

Tietoja EMU

EMU koulutus auttaa opiskelijoita löytävät tarkoituksen elämään ja valmistautua tehdä ero yhteisen hyvän sekä kotimaassa ja ympäri maailmaa. EMU: n tiukka tutkijoita korostaa one-on-one suhteita professoreita, rajat kulttuuritietoutta, hoito luomiseen, ja toisten palvelemiseen.

EMU tarjoaa perustutkintoa, jatko-ja seminaari ohjelmia Mennonite Anabaptist näkökulman upea asetus kauniissa Shenandoah Valley.

Opiskelijat ottaa kursseja meidän pääkampuksesta Harrisonburg, Virginia; meidän Lancaster, Pennsylvania päällä; verkossa; ja ympäri maailmaa kautta tunnettujen rajat kulttuuriohjelmaa.

Juuri oikean kokoinen

EMU on niin pieni, että voit helposti saada tietää luokkatovereiden ja tiedekunnan eri ohjelmissa. Professorit ovat ohjaajat, jotka tuntevat sinut henkilökohtaisesti ja neuvoo 1: 1. Voit päästä mukaan erilaisiin tehtäviin, kuten teatterin, Student hallitus Association, Campus Ministry, sisäiset tai intercollegiate urheilua, musiikkia ja kuoro. Kaikki nämä tarjoavat mahdollisuuksia oppia lisää itsestäsi ja kehittää arvokkaita kokemuksia tulevaa jatkaa.

Taiteet

Koska perustutkintoa opiskelija, mikä tahansa merkittävä, sinun hyötyvät arvosta vapaat taidot. Työnantajat ja tutkijakoulut arvostaa hakijoille vapaat taidot perusta, koska ne ovat hyvin pyöristetty kriittiset ajattelijat ja ongelmanratkaisijoita joilla on ollut laaja altistuminen asioita ja ideoita toiselle sekä yhteiskunnassa.

Life After Valmistuminen

EMU valmistuneet ansaita enemmän kuin tutkinto - he löytävät tarkoituksen elämään ja johtamaan organisaatioita ne palvelevat yhteisen hyvän. EMU alumnit ovat menestyksekkäitä liikemiehiä, heijastava harjoittajat, ja ammattilaiset. Tuhansia on ollut merkittävä vaikutus kansainvälisten palvelun virastot kuten Mennonite Keski-komitea ja Mennonite Disaster Service lisäksi muita denominationally-pohjainen ja maallisen palveluohjelmat.

EMU alumna Leymah Gbowee on yksi kolmesta naisesta myönnettiin vuoden 2011 Nobelin rauhanpalkinto. Leymah aloitti matkansa EMU kanssa maailmankuulu Summer Rauhanrakentamiseen Institute ja jatkoi ansaita Masters konfliktien.

Lähes 90% EMU grads vastanneiden alumni selvitykset löytäneet työtä opintoalalla vuoden kuluessa valmistumisesta. Työnantajat palkata EMU valmistuneiden kaikilla tasoilla, koska niillä on vahva moraali ja arvot, toisten kunnioittaminen, halu tehdä eroa, viestintä ja kriittisen ajattelun taitoja, ja itseluottamusta. Lue lisää ylempää menestystä valmistumisen jälkeen.

Mikä on Mennonite?

Ei tunne Mennoniitat? Mennoniitat kuuluvat historiallisen rauhaan kirkot. Monet EMU opiskelijat tulevat Mennonite uskon perinne, mutta suurin osa EMU opiskelijat ovat kotoisin muista uskon perinteistä. Kymmeniä uskonnolliset ryhmät ovat edustettuina kampuksella ympäri maailmaa. Tämä monimuotoisuus mahdollistaa kulttuurien kohtaamisen kampuksella ja luokkahuoneissa.

Virginia ja Pennsylvania

EMU on pääkampuksella ja sivuston Lancaster, Pennsylvania, tarjoaa luokat off-tiloja sekä Pennsylvaniassa ja Virginiassa, ja tarjoaa monta luokkaa (ja kaksi astetta) verkossa. Olitpa meidän kaunis kampuksella Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - lähes kaksi kansallista metsiä ja Shenandoah National Park - meidän menestyvän luokissa Lancaster, PA, tai Philadelphian seurakunnan, huomaat vieraanvaraisuus ja yhteisö, joka on niin tärkeä EMU.

EMU uskoo ...

EMU yhteiset arvot ovat ytimessä Christian University kuin mikään muu. Meidän perustutkintoa, jatko, seminaari- ja muut ohjelmat valmistaa opiskelijoita palvelemaan ja johtamaan maailmanlaajuisesti.

Maailmanlaajuinen yhteisö ja Cross-kulttuuritietoutta

Elämme yhä kytketty maailmaan. Täällä kysymme, miten valinnat vaikuttavat muiden eri puolilla maailmaa.

Tunnetut rajat kulttuuriohjelma - yli kolme vuosikymmentä vanha - on yksi vahvimmista monikulttuurisen opinto-ohjelmia maassa. Se on osa siitä, mitä tekee EMU Christian University kuin mikään muu.

Kulttuurienvälinen tutkimus - aina veteraani opettajat ja henkilökunta - on edellytys EMU opiskelijoille. Jotkut osallistua kolmen viikon ohjelmia paikallista yhteisöä tai suurempi Pohjois-Amerikassa. Jotkut viettävät lukukauden kaupunkien Washington, DC, osallistuvat jännittävä harjoittelupaikkoja. Toiset viettävät lukukauden toisessa osassa maailmaa, usein Lähi-idässä, Keski-ja Itä-Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa tai Afrikassa.

Kun olet matkustanut Keski-Amerikassa, vieraili kahvipapujen kentät, ja jäi kamppailevat viljelijät, alatte ymmärtää kokonaisuutta. Tai kun rajat kulttuurintutkimus vie Etelä-Afrikkalainen kauppala Soweto oppia historiasta ja viipyvä vaikutuksia apartheid ensikäden, tunnetta empatiaa syvennetään, yhdessä ymmärrystä meidän välisten yhteyksien maailmassa.

Kestävyys ja Stewardship

EMU harjoitteli kestävyyden kauan ennen "vihreitä" tuli trendikäs. Meidän energiatehokkaisiin rakennuksiin ovat joitakin parhaiten toimiviin college tilat maassa.

Meidän aurinko array Hartzler kirjaston katto oli suurin aurinko asennus osavaltiossa Virginia kun se asennettiin vuonna 2010. Meidän kampus Garden tarjoaa tuottaa ruokasalissa; kompostoituvat jätteet ruokasalissa ruokkii puutarhassa. Kestävyys on kudottu opetussuunnitelman monilla tasoilla.

Usko ja Fellowship

Usko on tärkeää EMU. Olemme kaikki matkalla yhdessä - vaikka me voidaan antaa eri reittejä - kohti syvenevä uskomme, oppiminen, miten voisimme elää, että usko päivittäin, ja saavuttaa akateemisen ja ammatillisia tavoitteita.

Noin kolmannes perustutkintoa ylioppilaskunnassa on Mennonite. Kymmeniä nimellisarvoista ja uskon perinteitä, ja yli 30 kansallisuutta, ovat kaikki osa EMU perheen.

Osa tavoista opiskelijaa yhteyden Christ kampuksella ovat: kappelia koko viikon, sunnuntai-iltana juhlia, palvonta musiikin, raamattutunneilla asuinpaikka hallit, ja rukous kumppanit valmiita kantavat koko vuoden. Muut opiskelijat nauttivat olla osa verkostoa aikuisopiskelijoille, jotka jakavat samat arvot ja tavoitteet.

Palvelu muille

Tavoittaminen muille on tärkeää. Klo EMU, sinun osallistuvat yhdyskuntapalveluun ja ehkä jopa löytää se muuttaa koko elämän. Monet alumnit tehdä vapaaehtoiset vuoden tai enemmän valmistumisen jälkeen, tai jopa eliniän kautta Seurakuntapalvelu ja muissa palveluammateissa.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Harrisonburg

    Eastern Mennonite University 1200 Park Road, 22802 , Harrisonburg

  • Lancaster

    Eastern Mennonite University 1846 Charter Lane, 17601, Lancaster

    Kysymyksiä