Keystone logo
Eastern University

Eastern University

Eastern University

Johdanto

Eastern University on kaupallinen, alueellisesti MBA perustettiin vuonna 1925. Koko pitkän historian, pyrimme Herätä MAAILMA eettisiä toimintatapoja kouluttamalla tulevia johtajia maadoitettu uskossa, syystä ja oikeudenmukaisuus.

merkityksellisyys

Eastern University, emme usko busywork. Jokainen online ohjelmat ovat kätevä ja edullinen. Ne sulautuvat tutkimus tosielämän sovellus. Kautta mielekäs yhteistyötä ja hankkeita, tarjoamme sinulle tietoa ja puhdistetusta taitoja, joita voidaan soveltaa välittömästi. kokonaisvaltainen tuki

Kuten arvostettu osa online-yhteisö, omistettu tiedekunnan on tukevat teitä. Osoitamme syvän sitoutumisensa menestystä tarjoamalla ohjausta ja opastusta, jotta voit saavuttaa tavoitteesi. Ajoissa valmistelu

Nykyään aikuiset kuin olet palaamassa koulun ansaita että pitkään haluttuja tilitietojen ja saavuttamaan päämääränsä. Online-ohjelmat on suunniteltu olla kätevää, joustava ja edullinen. Eastern University voivat tarjota taitoja edetä sisällä nopeasti kasvava uran hoitotyön, koulutuksen ja liike-teollisuus.

National Recognition

Kansallisesti tunnustettu Christian University lukien arvosanoin Best Colleges "Yksi 50 Best Colleges Vanhemmat opiskelijoille.

US News & World Report Top - Tier-arvoinen yliopistojen-North Region.

Alueelliset Akkreditointi

Eastern University on akkreditoitu Lähi valtioiden komission Korkeakoululakia, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. (267-284- 5000) Lähi States Komissio Korkeakoululakia on institutionaalinen rekisteröintiviranomaisena jonka USA sihteeri opetus- ja neuvoston Higher Education Accreditation.

Sijainnit

  • Wayne

    Eastern University, 1300 Eagle Road St. Davids, PA 19087-3696, Wayne

Kysymyksiä