Keystone logo
Emirates College for Management & Information Technology

Emirates College for Management & Information Technology

Emirates College for Management & Information Technology

Johdanto

Emirates College Management & Information Technology (ECMIT) on 4 vuotta korkeakoulu, joka perustettiin alun perin ja lisensoitu Arabiemiirikuntien opetusministeriön vuonna 1998 Emirates Center for Management ja tietotekniikan. Vuonna 2004 keskus nimettiin uudelleen Emirates College Management ja tietotekniikan, ja joukko viiden tehtävän perustuva tavoitteet kehitettiin joka oli vaikuttaa tulevaisuuteen aikana college. Vuonna 2003 college ehdotti opetusministeriön korkeakoulu (MOHESR) Arabiemiirikuntien oman 2-vuoden AS koulutusohjelmien monitieteinen tieteiden pääaineinaan liiketoiminnan ja IT jotka saivat aluksi akkreditoinnin vuonna 2004.

ECMIT ensimmäinen 5-vuotisen strategisen suunnitelman vuosille 2006-2011 kehitettiin vuonna 2006. Kutsutaan nimellä "Suunnittelu Excellence ECMIT", suunnitelma nimennyt seitsemän strategioita kehittämiseen. Suunnitelma toimi perusta, jolle koko suunnitteluprosessin, ja arviointia sykliä college rakennettiin vuosien varrella. Vuonna 2010 college kehittänyt 2-lukukauden säätiöohjelmassa koostuu peruskursseja Englanti, matematiikka, IT, arabia ja opiskelutaidot valmistaa akateemisesti heikot opiskelijat, jotka eivät voineet täyttää pääsyvaatimukset asettamat MOHESR korkeamman tutkimuksia UAE. Ohjelma hyväksyttiin MOHESR samana vuonna.

Lukuvuonna 2011-12, ECMIT kehitti toinen strateginen suunnitelma, jossa esitetään laajennettu strategioita ja tavoitteita, jotka sisältyvät käynnistäminen jatko-ja ohjelmia, laajentaminen oppimateriaalia ja uudelleen kokoonpano tiedekunnan kanssa terminaalin astetta haltijoille. Samana vuonna, virallista tehtävää ja tavoitteita tarkistettiin saattaakseen ne tarkistetun strategioihin.

Lukuvuonna 2012-13, college onnistuneesti tarkistettu ja päivitetty kaikki sen osakkuusyhtiö koulutusohjelmissa, ja merkittävästi parannettu sen kirjasto ja IT-resursseja. Samana aikana, laitos tehtiin useita arviointeja Ilmailulaitoksen joka johti täydellistä hyväksyntää kaikkien osakkuusyrityksen opetusohjelmia ja alustava akkreditointi 124 luotto BBA-ohjelma.

Oppilaitos on tullut pitkän matkan, koska sen perustamisesta vuonna 1998. Se on kehittänyt länsimaisen hallinnollinen rakenne, jossa kollegion johtaa presidentti jolla on laaja kokemus Pohjois-Amerikan korkeakoulujärjestelmän ja johtaa dekaani opintoasiainpäällikkö, jolla on laaja kokemus korkeakoulujärjestelmät ulkomailla. Se on rakennettu uudelleen sen tiedekunnan kanssa 90% terminaaliin suorittaneelle. Noin 84% sen 17 tiedekunnan jäseniä nyt kokopäivätyössä. Niinpä ilmoittautuminen nähty merkittävää kasvua 137 (alin) syksyllä 2012-263 keväällä 2014.

Opiston opintoasiainpäällikkö on jaettu viiteen akateemista alueet: Foundation ja korjaavat, General Education ja Englanti Studies, Business, tietotekniikan ja täydennyskoulutuskeskus divisioonat. Näiden rajapintojen tukena on hyvin organisoitu apuyksiköiden kuten neuvonta ja rekisteröinti, Computer ja IT-palvelut, Kirjasto, Hakutoimisto ja markkinointi, ja opintoasiainpäällikkö. Ohjelmat toimitetaan Englanti sukupuolten väliset yhtenäinen ympäristö, joka mahdollistaa mies-ja naisopiskelijoiden opiskella yhdessä. Lisäksi korkeakoulu on perustettu hyvin toimiva Institutional Planning ja tuloksellisuus yksikkö, joka koordinoi ja tukee ECMIT pyrkimyksiä varmistaa laadun kaikessa sen toiminnassa. Yksikkö tekee lausunnon ja tyytyväisyystutkimukset, kerää, tuottaa ja analysoi tietoja institutionaalisten tutkimus- ja noudattamista.

Yli 15 vuotta, college on valmistunut yli 20 luokkaa yhteensä yli 2000 opiskelijaa. Nykyään nämä opiskelijat vievät strateginen asema hallituksen, yritysten, julkisen ja yksityisen sektorin osallistuvat merkittävällä kansantaloudelle. Vuosien mittaan ECMIT on seurannut ihanteellinen käytännön itsenäiseen ajatteluun opettamalla opiskelijoiden tietoja ja taitoja he tarvitsevat menestyäkseen elämässä. Vaikka he tulevat erilaisista taustoista, opiskelijat ovat sitoutuneita saavuttamaan yksittäisten uran toiveita. College on vaalittava tämä sitoumus akateemisessa ympäristössä reagoi muuttuviin tarpeisiin työpaikalla ja antamalla vahvaa urasuunnittelua tukea ja huomiota tarpeisiin kunkin opiskelijan. Jatkuva painopiste on ECMIT on ollut rakentaa yhteisöä verkko kautta yhteyksiä mahdollisiin työnantajiin ja tuottaa kannustavasta toimintaympäristöstä, jossa opiskelijat voivat saavuttaa tavoitteensa.

Sijainnit

  • Dubai

    ECMIT, Al Nahda Area II, , Dubai

Kysymyksiä