Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Edinboro University

Edinboro University

Edinboro University

Johdanto

Edinboro University

Edinboro University on sitoutunut huippuosaamiseen tutkijoiden ja kampuksen elämän kaikilla osa-alueilla. Intohimo opiskelijoiden menestykseen, kattava tarjousluettelo ja tukeva, mutta haastava akateeminen ympäristö määrittelevät EU: n kokemuksen.

Edinboro University on yksi Pennsylvanian merkittävimmistä oppimis- ja tutkimuskeskuksista. Tunnustetut taiteilijat, lääketieteen ammattilaiset, Disney- ja Pixar-animaattorit ja johtajat liike-elämässä, koulutuksessa, rikosoikeudessa ja monilla muilla aloilla ovat rakentaneet perustan menestykselleen EU: ssa. Luokkakokot ovat pieniä ja niitä opettaa kansainvälisesti tunnustettu tiedekunta, joista 90 prosentilla on terminaalitutkinto omalla alallaan, ja se tarjoaa opiskelijoille menestymiseen tarvittavan henkilökohtaisen ja korkealaatuisen koulutuksen.

Yliopisto erottuu tosiasiallisesta omistautumisestaan opiskelijoiden menestykseen. Se lupaa huomion, huolellisen neuvonnan ja huipputekniset palvelut, jotka ovat tarpeen opiskelijoiden tavoitteiden saavuttamiseksi ja omien odotusten ylittämiseksi.

Vuonna 1857 perustetusta yksityisestä opettajien koulutuskoulusta EU on kasvanut Pennsylvanian alueen luoteisalueen suurimmaksi ja kattavimmaksi korkeakouluksi. Vilkkaalla kampusyhteisöllä, yli 100 alueella akateemista opiskelua, alueen pääopiskelija-asuntoalueella, lukuisilla klubeilla ja organisaatioilla, kansallisesti tunnetuilla palveluilla fyysisesti vammaisille opiskelijoille, NCAA: n yleisurheilussa, esittävissä taiteissa, kukoistavassa kreikkalaisessa elämästä ja 65 000 - Henkilö alumniverkosto, Edinboro University on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista, edullisinta perus- ja jatko-opiskelua sekä yhteisopetusta.

Edinboro University ei syrji sukupuolen, sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella koulutusohjelmissaan tai toiminnassaan. Vuoden 1972 koulutusmuutosten IX osasto ja tietyt muut liittovaltion ja osavaltioiden lait kieltävät sukupuoleen, sukupuoleen tai sukupuoliseen suuntautumiseen perustuvan syrjinnän työssä, samoin kuin kaikki yliopiston harjoittamat koulutusohjelmat ja toimet (sekä päälle että pois) kampuksella) ja suojaa kaikkia ihmisiä sukupuolesta tai sukupuoli-identiteetistään riippumatta sukupuoleen perustuvalta syrjinnältä, johon sisältyy seksuaalinen häirintä ja seksuaalinen väkivalta.

Tiedekunta

 • 312 kokopäiväistä ja osa-aikaista opetusta
 • 15: 1 opiskelija-tiedekunnan suhde

rekisteröinti

 • Ilmoittautuminen 4834 kappaletta
 • 3572 opiskelijaa
 • 1212 ensimmäisen vuoden opiskelijaa
 • 1 262 jatko-opiskelijaa

Kampus

Sijaitsee Edinborossa, Pennsylvaniassa

43 rakennusta 585 hehtaarilla

Viiden hehtaarin järvi, avoimet kentät ja metsät

Huipputekniset luokkahuoneet ja laboratoriot

Tutkinnot

Taiteiden liitto, insinööritekniikan tohtori, tiedeakatemia, taiteiden kandidaatti, taiteiden kandidaatti, tieteen kandidaatti, kasvatustieteen kandidaatti, hoitotieteen kandidaatti, taiteiden kandidaatti taiteiden koulutuksessa, taiteiden maisteri, maisteri Kuvataide, koulutuksen maisteri, luonnontieteiden maisteri, hoitotieteen maisteri, sosiaalityön päällikkö, hoitotyön tohtori.

Ohjelmat tarjotaan

 • 112 ylioppilastutkinto-ohjelmaa
 • 18 jatkotutkinto-ohjelmaa
 • 12 tohtoriohjelmaa
 • 15 sertifikaattia

119648_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Yleisurheilu

17 yliopistolajien urheilua sekä pyörätuolin koripallo ja eSportit: miesten koripallo, hiihto, jalkapallo, uinti, tennis, raita, paini ja pyörätuolin koripallo; naisten koripallo, maastohiihto, lakrossi, jalkapallo, softball, uinti, tennis, rata, sisärata ja lentopallo.

Taistelevat skotot kilpailevat Pennsylvanian osavaltion yleisurheilukonferenssissa (PSAC) ja National Collegiate Athletic Association -järjestössä (NCAA), alueilla I (paini) ja II.

perustamiskirja

Edinboro University on julkinen, alueellinen, kattava yliopisto.

Tehtävä

Edinboro University tehtävänä on kehittää opiskelijoita henkilökohtaisesti, älyllisesti ja ammattimaisesti tullakseen kansalaisiksi Kansainyhteisöön ja sen ulkopuolelle.

Näkemys

Edinboro University tarjoaa ensimmäisen vaihtoehdon opiskelijoiden, työnantajien ja yhteisön keskuudessa tarjoamalla erinomaisia ohjelmia ja palveluita jatkuvasti muuttuvalle yhteiskunnalle.

arvot

Edinboro University ylläpitää vieraanvaraista hyväksymis- ja kuulumiskulttuuria ja on sitoutunut:

 • Arvostuksen edistäminen oppimisesta elinikäisenä prosessina
 • Tuetaan yhteisöä, joka arvostaa eheyttä, vastuuta, kunnioitusta ja osallisuutta
 • Kannustetaan innovaatioita, luovuutta, tutkimusta ja pohdintaa

Laadun parantaminen yhtenäisen yliopistokokemuksen kaikilla osa-alueilla

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Edinboro

  Edinboro university 219 Meadville Street Edinboro, Pennsylvania 16444, , Edinboro

Kysymyksiä