Keystone logo
© EdUHK
The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

Johdanto

Tietoja EdUHKista

The Education University of Hong Kong on valtion rahoittama korkeakoulu, joka on omistautunut oppimisen ja opettamisen edistämiselle tarjoamalla monipuolisia akateemisia ja tutkimusohjelmia koulutuksen ja täydentävien yhteiskuntatieteiden, luonnontieteiden, taiteiden ja humanististen tieteiden aloilla.

EdUHK, joka on Aasiassa 5. ja maailmassa 20. sijalla koulutuksen alalla (QS World University Rankings by Subject 2024), kasvattaa sosiaalisia johtajia, jotka ovat älyllisesti aktiivisia, sosiaalisesti välittäviä ja globaalisti tietoisia, jotta heistä tulisi muutoksen tekijöitä yhteisöissä, joita he palvelevat. EdUHK:n tavoitteena on olla johtava yliopisto Aasian ja Tyynenmeren alueella ja sen ulkopuolella keskittyen koulutukselliseen tutkimukseen, kehittämiseen ja innovointiin.

Näkemys

Vahvistamme rooliamme johtavana yliopistona Aasian ja Tyynenmeren alueella ja sen ulkopuolella keskittymällä koulutukseen liittyvään tutkimukseen, kehittämiseen ja innovointiin. Korostamme edelleen profiiliamme ja vaikutustamme paikallisesti, alueellisesti ja kansainvälisesti korkeatasoisen tutkimus- ja apurahatoimintamme avulla. Olemme sitoutuneet kasvattamaan erinomaisia ja välittäviä opettajia ja ammattilaisia, jotka edistävät rakentavasti kestävää sosiaalista ja taloudellista kehitystä Hongkongissa ja sen ulkopuolella.

Tehtävä

Ensisijainen tehtävämme on johtaa koulutusinnovaatioita ja edistää ja tukea opetuksen, opettajankoulutuksen ja koulutusta täydentävien tieteenalojen strategista kehittämistä valmistelemalla erinomaisia ja moraalisesti vastuullisia kasvattajia ja ammattilaisia sekä tukemalla heidän elinikäistä oppimistaan.

Sijainnit

  • Hong Kong

    10 Lo Ping Road, Tai Po, New Territories Hong Kong, , Hong Kong

Kysymyksiä