Keystone logo
Edward Waters College

Edward Waters College

Edward Waters College

Johdanto

Edward Waters College (EWC) on selvästi Floridan vanhin itsenäinen korkeakoulu sekä osavaltion ensimmäinen afrikkalaisamerikkalaisten koulutukseen perustettu laitos.

Edward Waters College aloitti mustien perustaman instituution.

Sisällissodan jälkeen piispa Daniel Alexander Payne lähetti vuonna 1865 sisällissodan jälkeen Afrikan metodistisen piispan kirkon johtavan vanhimman, pastori Charles H. Pearcen Floridaan. Havaittuaan jälleenrakennuksen aikakauden nopeatempoiset yhteiskunnalliset ja poliittiset muutokset, pastori Pearce tunnisti heti tarvinnan opetusministeriöön, koska Floridan vasta emansipaattisten mustien julkiseen koulutukseen ei ollut vielä säädetty. Pearce alkoi kerätä varoja koulun rakentamiseksi papin William G. Stewardin, osavaltion ensimmäisen AME-pastorin avustamana.

Historia alkaa jälleenrakennuksen pimeistä mutta toiveikkaista päivistä, ja nykypäivän Edward Waters College elää, kukoistava todiste koulutuksen voimasta ja syvälle juurtuneiden oppilaitosten joustavuudesta. Korkeakoulu kokee edelleen sen rikkaalle historialle ja rohkealle dynaamiselle tulevaisuudelle ominaiset voitot ja haasteet, joihin se tähtää.

Sijainnit

  • Jacksonville

    Kings Road,1658, 32209, Jacksonville

    Kysymyksiä