Keystone logo
© Eastern Michigan University
Eastern Michigan University - College of Arts & Sciences

Eastern Michigan University - College of Arts & Sciences

Eastern Michigan University - College of Arts & Sciences

Johdanto

Tule mukaan kansallisesti akkreditoituun ohjelmaamme, monipuolisiin, kansainvälisiin opiskelijoihin ja monikieliseen, monikulttuuriseen tiedekuntaamme Michiganin suurten järvien osavaltiossa, historiallisessa Ypsilanissa, Ann Arborin ja Detroitin naapurissa. Opi englantia (ESL/EFL) tai opeta englantia (TESOL) BA TESOL, MA TESOL, 5-vuotinen yhdistetty BA-MA TESOL, PK-12 Graduate Certificate in TESOL Campus/Online/Hybrid/Study Abroad -kurssit Tule osaksi ESL-TESOL-yhteisöämme ja kansainvälistä alumni-verkostoamme. Saat ensiluokkaista paikkasidonnaista koulutusta, akateemista palveluoppimista, pääsyn tutkijoiden yhteisöön, henkilökohtaista mentorointia, konferenssitukea, ulkomaanopiskelumahdollisuuksia, työpaikkailmoituksia, uraneuvontaa ja paljon muuta!

EMUsta

Itä-Michiganin yliopisto kuuluu Michiganin monimuotoisimpiin julkisiin yliopistoihin, ja sen ydintehtävässä keskitytään strategisesti tasa-arvoon ja osallisuuteen. Vuonna 1849 perustettu Eastern on Michiganin toiseksi vanhin julkinen yliopisto. Se palvelee tällä hetkellä yli 15 000 opiskelijaa, jotka suorittavat perustutkintoa, jatko-opintoja, erikoistumisopintoja, tohtorintutkintoja ja tutkintotodistuksia taiteiden, tieteiden ja ammattien alalla. Yli 300 pääainetta, sivuaineita ja keskittymiä tarjotaan yliopiston taiteiden ja tieteiden, liiketalouden, kasvatustieteiden, tekniikan ja teknologian, terveys- ja sosiaalipalvelujen sekä jatkokoulutuksen korkeakouluissa. Vuonna 2022 U.S. News and World Report rankkasi EMU:n sosiaalisen liikkuvuuden kategoriaan. Sijoitus heijastaa Easternin keskeistä arvoa olla tervetulleeksi toivottava mahdollisuuksien instituutio.

Tehtävä

EMU rikastuttaa elämää tukevassa, älyllisesti dynaamisessa ja monimuotoisessa yhteisössä. Omistautunut tiedekuntamme tasapainottaa opetusta ja tutkimusta valmistellakseen opiskelijoita merkityksellisillä taidoilla ja reaalimaailman tietoisuudella. Olemme mahdollisuuksien instituutio, jossa opiskelijat oppivat luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella hyödyttääkseen paikallisia ja maailmanlaajuisia yhteisöjä.

Näkemys

Itä-Michiganin yliopistosta tulee johtava julkinen yliopisto, joka on tunnettu opiskelijakeskeisestä oppimisesta, korkeatasoisista akateemisista ohjelmista ja yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta.

Perusarvot

erinomaisuus

Tarjoamme poikkeuksellisen ympäristön tiedekunnallemme, henkilökunnallemme ja opiskelijoillemme. Parannamme suoritustamme jatkuvasti ja pyrimme olemaan parhaita kaikessa, mitä teemme.

Kunnioittaminen

Huolehdimme ihmisistä, yhteisöistä ja ympäristöstä ja kunnioitamme yksilön ihmisarvoa.

osallisuutta

Luomme ympäristön, joka tukee, edustaa, hyväksyy ja sitouttaa erilaisiin ryhmiin ja identiteetteihin kuuluvia henkilöitä.

vastuu

Olemme vastuussa - yksilöinä ja tiimeissä - käyttäytymisestämme, toiminnastamme ja tuloksistamme. Pidämme sitoumukset.

eheys

Rehellisyys ja avoimuus ovat ratkaisevan tärkeitä institutionaalisen tehokkuutemme kannalta. Pyrimme korkeimpaan mahdolliseen henkilökohtaiseen, henkiseen, akateemiseen, taloudelliseen ja toiminnalliseen rehellisyyteen yliopistoyhteisössä.

Pääsymaksut

Perusopintoja varten otamme hakijoita vastaan jatkuvasti ympäri vuoden, vaikka suosittelemmekin varhaista hakemista.

Ensisijaiset määräajat

EMU ottaa vastaan maahanpääsyhakemuksia jatkuvasti ympäri vuoden. On kuitenkin parasta jättää hakemus mahdollisimman aikaisin, enintään 15 kuukautta ennen suunniteltua aloituspäivää.

Etusijalle pääsyn määräaika on viimeinen päivä, jolloin valmiit hakemustiedostot on lähetettävä, jotta ne voidaan hyväksyä ajoissa aiotun lukukauden alkamiseen.

Seuraavat ohjeet antavat tietoa siitä, kuinka hakemuksesi ajoitus voi vaikuttaa pääsyyn ja/tai taloudelliseen tukeen:

Kotimaisten opiskelijoiden tulee hakea viimeistään

 • 1. heinäkuuta syksyllä alkaville ohjelmille
 • 1. marraskuuta talvella alkaville ohjelmille
 • 1. huhtikuuta kesällä alkaville ohjelmille

Kansainvälisten opiskelijoiden tulee hakea viimeistään

 • 1. heinäkuuta syksyllä alkaville ohjelmille
 • 1. marraskuuta talvella alkaville ohjelmille
 • 28. helmikuuta kesällä alkaville ohjelmille

Hakijoita, jotka eivät ole Yhdysvaltain kansalaisia tai joilla on opintosuoritusotteet Yhdysvaltojen ulkopuolelta, sovelletaan kansainvälisten opiskelijoiden määräaikoja. Kansainvälisten hakijoiden, jotka tarvitsevat I-20:n, tulee hakea mahdollisimman aikaisin.

Yliopiston ensisijaisen taloudellisen tuen määräajat

Fuksi- ja siirto-opiskelijat huomioidaan automaattisesti akateemisen stipendin saamiseksi sisäänpääsyn yhteydessä varojen saatavuuden perusteella. Lisäksi opiskelijat, jotka ovat toimittaneet FAFSA-tiedot, otetaan automaattisesti huomioon liittovaltion taloudellisen tuen ja/tai lisäapurahojen saamisessa.

Ensisijaisen stipendin ja taloudellisen tuen huomioon ottamiseksi EMU suosittelee, että opiskelijat jättävät valmiit pääsyhakemukset ja FAFSA (Free Application for Federal Student Aid) seuraaviin päivämääriin mennessä:

Incoming Freshmen

 • 15. maaliskuuta syksyllä alkaville ohjelmille

Saapuva siirto

 • 15. maaliskuuta syksyllä alkaville ohjelmille

Apurahat ja rahoitus

Eastern Michigan University on yksi maan edullisimmista ja arvostetuimmista oppilaitoksista. EMU:n Global Tuition Rate eliminoi osavaltion ulkopuoliset maksut perustutkinto-opiskelijoilta, jolloin kaikki Yhdysvalloista ja ympäri maailmaa tulevat perustutkinto-opiskelijat voivat maksaa osavaltion sisäiset hinnat.

First-Year Scholarships

Historiallisesti 97 prosenttia ensiluokkaisista saa jonkinlaista taloudellista tukea. Ota selvää, mihin upeista stipendeistämme olet oikeutettu ja kuinka voimme auttaa tekemään korkeakoulusta saatavuuden.

Emerald-stipendi

Eastern Michigan University oli ensimmäisiä Michiganin julkisia yliopistoja, jotka tarjosivat ilmaista opetusta hyvin menestyville opiskelijoille, joilla oli taloudellisia tarpeita. Kova työsi lukiossa palkitaan korotetuilla stipendimäärillä.

Criteria

 • Palkinto: jopa 8 000 dollaria vuodessa
 • Kelpoisuus: Perustuu kumulatiiviseen lukion GPA:han. (GPA 4,0 asteikolla), syksyn 2024 stipendimäärät
 • Huomio: Automaattinen. Myönnetään sisäänpääsyn yhteydessä
 • Uusiutuva? Joo
 • Domestic Student
 • Huomaa: Apurahat riippuvat pääsykriteerien tarkistamisesta virallisten opintosuoritusotteiden tai testitulosten avulla (tarvittaessa).
 • Apurahasummat koskevat hakijoita syksystä 2024 alkaen.

Itäinen lukuetu (ETA)

Jos ansaitsit 3,0 kumulatiivisen lukion GPA:n ja perheen mukautetut bruttotulot ovat < $ 60 000 tai olet kelpoinen Pell Grant -tukikelpoisuuteen FAFSA:n määrittämänä, olet oikeutettu täyden lukukausimaksun miinus liittovaltion tukiin.

Eligibility

Akateemisten ja taloudellisten tarpeiden lisäksi tukikelpoisten opiskelijoiden tulee olla perinteisiä (alle 21-vuotiaita) ensimmäisen vuoden opiskelijoita. Tämä palkinto ei ole saatavilla valmistuneille, siirto-, kansainvälisille tai kandidaattiopiskelijoille.

Presidential Scholarship

3,5 tai korkeampi kumulatiivinen lukion GPA ja erinomaiset SAT/ACT-pisteet palkitaan Easternin arvostetuimmalla palkinnolla saapuville ensimmäisen vuoden opiskelijoille, joka kattaa täyden opetuksen sekä huoneen ja ruokailun neljän vuoden ajan (arvo noin 100 000 dollaria).

Eligibility

 • High School Senior, saapuva fuksi syksyllä 2023
 • Täytyy olla 1.) vähintään 3,5 kumulatiivinen GPA ja 2.) 25 yhdistetty ACT tai 1200 SAT (kriittinen luku + matematiikka) SAT/ACT vaatimuksia ei myönnetä niille, joiden GPA on 3,85 tai korkeampi.
 • Sinun on haettava pääsyä Eastern Michigan University ja toimitettava kaikki viralliset kopiot ja testitulokset stipendin määräaikaan mennessä.

4WARD valmistumisapuraha

4WARD Graduation -stipendi on jännittävä mahdollisuus suorittaa tutkinto onnistuneesti neljässä vuodessa säilyttäen samalla taloudellisen vakauden. Lukion 3.0 kumulatiivisella GPA:lla ensimmäisten kahden vuoden lukukausimaksu on lukittu, ja seuraavat kaksi vuotta tarjoavat täyden lukukausimaksun.

Eligibility

 • Hyväksytyt opiskelijat, joilla on 3.0+ kumulatiivinen GPA, voivat osallistua 4WARD Graduation -stipendiin.
 • Kansainväliset opiskelijat ovat oikeutettuja osallistumaan.

Rankingit

50 parasta yrittäjyyden jatko-ohjelmaa

The Princeton Review ja Entrepreneur-lehden Yrittäjyyden jatko-ohjelma sijoittui maan 50 parhaan joukkoon.

Paras Keskilännessä

The Princeton Review nimesi sen "Best in the Midwest" -yliopistoksi 19. peräkkäisenä vuonna.

Kansakunnan paras 18. peräkkäisenä vuonna

The Princeton Review arvioi College of Businessin maan parhaiden joukkoon 18. peräkkäisenä vuonna.

Erikoistunut MBA kansainvälisessä liiketoiminnassa

Kansainvälisen liiketoiminnan erikoistunut MBA-tutkinto on kansakunnan parhaiden joukossa maailmanlaajuisesti.

Paras maisterintutkinto kliinisissä tutkimusohjelmissa

Kliinisen tutkimuksen hallinto on sijoittunut seitsemänneksi kansakunnan "Parhaiden kliinisten tutkimusohjelmien maisteriohjelmien 2019" -luettelossa.

Kansakunnan parhaiden joukossa

Online-apuapuohjelma sijoittui maan parhaiden joukkoon; vain Michiganin yliopisto listattu rankingissa.

Michiganin huippuohjelma laatuaan

Theatre Arts -ohjelma kuuluu maan hienoimpiin – ja laatuaan Michiganin parhaimpiin.

Parhaat kunnianosoitukset opiskelijaosastolle

National Society for Human Resource Management palkitsee huippupalkinnot opiskelijaosastoille poikkeuksellisista ponnisteluista.

Kansakunnan paras 18. peräkkäisenä vuonna

The Princeton Review arvioi College of Businessin maan parhaiden joukkoon 18. peräkkäisenä vuonna.

25. valtakunnallisesti opiskelijoiden palveluista

Sijoitettu 25 parhaan joukkoon valtakunnallisesti autismikirjon opiskelijoille suunnatuissa palveluissa.

sijalla 23 Yhdysvalloissa

Simulaatio-, animaatio- ja peliohjelmat sijoittuivat 23. sijalle Yhdysvalloissa Animation Career Reviewin mukaan.

#1 "Military Friendly" -yliopisto Michiganissa

Sijoitettiin Michiganin parhaaksi "Military Friendly" -yliopistoksi ja maan kolmanneksi korkeimmalle yliopistolle.

#3 Maisterin koulutuspsykologian ohjelma

Maisterin koulutuspsykologian ohjelma sijoittuu kolmanneksi kansakunnassa.

Suosituin LGBTQ-ystävällinen yliopisto Michiganissa

Tunnustettu Michiganin parhaaksi LGBTQ-ystävälliseksi yliopistoksi; valtakunnallinen verkkosivusto mainitsee opiskelijoille tarjotun poikkeuksellisen tuen.

18:s kansakunnalla vuodelle 2020

Master of Science in Tax Consulting -ohjelma sijoittui 18. parhaaksi ohjelmaksi Yhdysvalloissa Grad School Hubin mukaan.

Korkeasti arvostettu OT-ohjelma

Toimintaterapian maisteriohjelma sijoittui toiseksi Michiganissa ja yksi parhaista valtakunnallisesti.

Integroitu markkinointiviestintä sijoittui 60. sijalle kansallisesti

IMC-ohjelma 60. sijalle kansallisesti US News & World Reportin mukaan; ja toinen Michiganissa ei-MBA-maisteriohjelmissa.

Kansakunnan 10. sija

EMU on nimetty maan 10. sijalle Best Online Colleges for Entrepreneurship -kategoriassa.

Valtakunnallisesti arvostettu dietetiikkaohjelma

Online-dieetiikan kandidaattiohjelma on Michiganissa ykkönen.

Suosituimmat online-tutkinnon koulutusohjelmat

College of Educationin jatko-ohjelmat sijoittuivat US News & World Reportin 150 parhaan joukkoon valtakunnallisesti.

Korkean tason henkilöstötodistus

Online Graduate Certificate in Human Resources sijoittui 10. sijalle kansakunnassa.

Kansalliset mestarit

EMU voitti ensimmäisen sijan vuoden 2019 valtakunnallisessa Moot Court Competition -kilpailussa.

10 parasta musiikkiterapiaohjelmaa Yhdysvalloissa

EMU Bachelor of Music Therapy sijoittuu 10 parhaan joukkoon kohtuuhintaisuuden suhteen.

100 parasta sosiaalisen liikkuvuuden yliopistoa

EMU on yksi Yhdysvaltojen parhaista sosiaalisen liikkuvuuden yliopistoista

Kansallisesti arvostetut suunnitteluohjelmat

EMU:n suunnitteluohjelmat ovat korkeatasoisia, vain neljä vuotta perustamisen jälkeen.

Kansallisesti sijoittuva BSN-ohjelma

EMU:n Bachelor of Science in Nursing sijoittuu US News and World Reportin 20 %:n parhaan joukkoon.

Sijainnit

 • Ypsilanti

  219 Alexander Building Ypsilanti, Michigan USA , 48197, Ypsilanti

Kysymyksiä