Keystone logo
Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Johdanto

Opiskella Brasiliaan ja hankkia brittiläinen diplomityö

Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) on innovatiivinen opetuskeskus, joka tarjoaa kursseja luova aineita maailmanluokan standardeja. EBAC: lla on yhteistyökumppaneita Hertfordshiren yliopiston (UK) ja Moskovan koulukonsortion kanssa, joka koostuu Britannian korkeakouluista, Moskovan arkkitehtuurin koulusta MARCH, Moskovan elokuvakoulusta ja Computer Graphics -kurssikirjasta. Koulut muodostavat oppilaiden ja opettajien yhteisö, joka tekee yhteistyötä ja vaihtaa tietoa ja tietoa ja luo ainutlaatuisen opetuksen ilmapiirin.

Koulu tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella Brasiliassa samankaltaisessa reitissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa sekä olla ainoa Latinalaisen Amerikan instituutti, joka tarjoaa Yhdistyneen kuningaskunnan, Euroopan unionin ja Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoon kuuluvan Hertfordshirein yliopiston brittiläisen ylioppilastutkinnon. ja Yhdysvalloissa.

EBAC on luova ja yrittäjäinstituutti, jossa on perus-, aloitus- ja erikoistumiskursseja taiteen ja muotoilun, audiovisuaali- ja tietokonegrafiikan alalla, keskittyen opiskelijan täydelliseen kehitykseen. São Paulon luovan teollisuuden sydämessä sijaitsevan Vila Madalenan naapurustossa koululla on paras infrastruktuuri ja markkinoiden uusimmat laitteet, jotta oppilaat oppivat kaikkein innovatiivisimmista.

TARJOUKSET

Koulu tarjoaa luovaa tieteenalojen koulutusta sekä perus- että erikoistumiskursseilla, joiden professorit ovat alan ammattilaisia. Opiskelijat, jotka päättävät valmistua - brittiläinen ylioppilastutkinto, opiskelevat 3-4 vuotta, riippuen pätevyydestä ja kokemuksesta. Toinen tapa opiskella EBAC: ssä, myös kansainvälisellä tasolla, on valita yksi erikoistumiskursseista, joko ammattilaisille, jotka työskentelevät markkinoilla tai jotka haluavat muuttaa uransa. Lisäksi on intensiivisiä kursseja, aloittamista ja erikoiskursseja teini-ikäisille.

KANSAINVÄLINEN LAATUOPETUS

Ebac tarjoaa uuden luovan tieteenalan mallin, jossa on kansainvälinen tutkintotodistus, parhaan käytettävissä olevan teknologian käyttö ja se, että opiskelijalle voidaan taata työmarkkinoille asettaminen.

STRATEGIA

Tarjoaa kansainvälistä laatua luovien tieteenalojen opettamisessa, tunnetuilla markkinoilla toimivilla professoreilla ja uusimmilla teknisillä resursseilla, mikä mahdollistaa opiskelijoille parhaat uramahdollisuudet.

AJATUS

Tarjoa luovien alojen koulutusta kansainväliselle tasolle ja kannustaa luovan talouden kasvua Brasiliassa.

YHTEISTYÖ HERTFORDSHIRE YLIOPISTON kanssa

Britannian Creative Arts -taiteen perustamisesta lähtien on ollut yhteistyössä Hertfordshirein yliopiston (Iso-Britannia) kanssa. Se perustettiin vuonna 1952 ja on nyt yksi Yhdistyneen kuningaskunnan korkeimmista korkea-asteen oppilaitoksista. Kampukset sijaitsevat funky-alueella, joka on 40 minuutin päässä Lontoosta.

Palvelut ja resurssit

Käyttämällä uusimpia saatavilla olevia laitteita EBAC-opiskelijat voivat ilmaista ideansa ja työskennellä taiteen ja korkean teknologian risteyksessä. Laboratorioita käytetään luokissa, mestarikursseissa ja seminaareissa sekä yksittäisiin töihin.

Sijainnit

  • Pinheiros

    Rua Mourato Coelho,1404, 05417-002, Pinheiros

Kysymyksiä