Keystone logo
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Johdanto

College of Engineering ja Management School on on jo yhdeksän vuotta markkinoilla, mutta näkyy jo nyt erinomaisia ​​tuloksia ja erottuu kansallisten koulujen takia erimielisyytensä. Sitä pidetään mukaan MEC yksi parhaista yksityisten korkeakoulujen tuotantotekniikan koulutusohjelma, São Paulo, ottaen huomioon CPC, komposiitti indikaattori huomautuksen ENADE, tiedekunnan, opetus-oppimisen resurssit, infrastruktuuri ja palvelut.

Tiedekunta on hieno ja on valinnut POST-lääkäreitä, lääkärit, opettajat ja asiantuntijoita laaja kokemus, SIDOTTUJEN muodossa koko tuotanto insinöörejä, joissa yhdistyvät teknologiset tietoa tuotantoprosesseihin ja strateginen näkemys BUSINESS.

Enemmän kuin, että on aito huoli sen varmistamisessa, että opiskelija kehittää paitsi niiden akateemisen tiedon, mutta myös heidän henkilökohtaista kehitystään. Heitä kannustetaan ja koettavaa koko potentiaaliaan, mikä ammattilaisten valmiita siirtymään työmarkkinoille ja haasteisiin tulevaisuus tuo tullessaan yhteiskunnalle.

Miksi ESEG Insinööritieteiden ja johtaminen on innovatiivinen opetuksen menetelmiä, tuo esiin parhaat kunkin alueen muuttaa opiskelija täydelliseksi ammattilainen.

Sijainnit

  • São Paulo

    Rua Vergueiro, 1951 | Vila Mariana 04101-000 | São Paulo-SP, , São Paulo

    Kysymyksiä