Keystone logo
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Johdanto

Jotta School of Technology and Management Viseu (ESTGV) täyttää muodostavat, ylemmän tason teknikot pätevä carecidos aloilla sen alueen vaikutusvaltaa ja edistää tutkimus- ja kehitystoimintaa, jonka tavoitteena on yhteys korkeakoulujen ja liike, panoksena ratkaisemaan alueellisia ongelmia.

Missio ja arvot School of Technology and Management Viseu (ESTGV) on orgaaninen yhtenäisyys opetuksen ja tutkimuksen integroitu Polytechnic Institute Viseu (IPV). Se luotiin annetulla lailla nro 46/85 22 päivänä marraskuuta ja johtamiskurssi ensimmäinen toimia lukuvuonna 1987/1988.

ESTGV vaikka korkeakoulu, on keskus luomiseen, levitykseen ja siirto kulttuurin, tieteen ja teknologian, koordinoida niiden toimintaa koulutuksen, ammatillisen koulutuksen, tutkimuksen ja yhdyskuntapalvelua. ESTGV ohjaavat laatustandardit, jotka takaavat riittävän koulutuksen yhteisön tarpeisiin, jossa se toimii.

ESTGV pyrkiessään tavoitteisiinsa yleisen tieteen, erityisesti teknisen alan, teknologia ja hallinta:

koulutus ammattilaisten korkea valmiustaso ihmisyys, kulttuuri-, tiede- ja teknisen; Suorittaminen perus- ja soveltavaa tutkimusta; Määrättävä yhteisön palvelujen näkökulmasta keskinäistä arvostusta, niiden eri politiikan aloilla; Kulttuuri-, tieteellinen ja tekninen vaihto vastaavanlaisten elinten tai tarjota vastaavia tavoitteita; Osuus, sen toiminnan laajuus kehittämiseen alueella, jolla se toimii, ja maa, kansainvälinen yhteistyö ja kansojen välisen yhteisymmärryksen.

Tehtävät ESTGV:

Toteutuminen opintojaksot tutkintoon johtavaan kandidaatin ja maisterin, sekä muut jälkeisen kursseja, lain; Loppuun jatkokoulutuskursseja, erikoistuminen, päivittäminen ja uudelleenkoulutus ansiokas kanssa asianmukaisella todistuksella tai tutkintotodistusten; Organisaatio ja yhteistyön laajentamista toimintaa, kulttuurin, tieteen tai tekninen;

Suunta ja tekee tutkimusta ja kehitystoimintaa. , Jotta sen tehtävien hoitamisessa, ESTGV voi tekemään sopimuksia, järjestelyjä ja yhteistyösopimuksia julkisten tai yksityisten organisaatioiden, kansallisten, ulkomainen tai kansainvälinen.

Sijainnit

  • Viseu

    Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu Campus Politécnico

Kysymyksiä