Keystone logo
Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Johdanto

Aloita menestystarina kanssamme!

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) on Virossa erittäin arvostettu yksityinen yliopisto, joka sijaitsee monissa palkituissa Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) nimeltä Ülemiste City. Avainaiheet, jotka yhdistävät opetussuunnitelmamme, ovat yrittäjyys ja luovuus. Tavoitteenamme on antaa opiskelijoille taitoja, verkostoja ja ajattelutapoja muuttaa heidän elämäänsä ja vaikuttaa maailmaan!

Toivotamme opiskelijoita ympäri maailmaa opiskelemaan perustutkinto- ja maisteriohjelmia, jotka voidaan suorittaa englanniksi, venäjäksi ja viroksi. Opinto-ohjelmiamme tukee tietotekniikkainfrastruktuuri, joka on mukautettu kokopäiväisen, osa-aikaisen ja etäopiskelun tarpeisiin.

Viron yrittäjyyden ammattikorkeakoulun valitsemisen monista syistä kuusi erottuvat:

• Kaikki opetussuunnitelmamme ovat valtion hyväksymiä.

• Olemme yrittäjien, yrittäjien ja (tulevien) yrittäjien yliopisto. Tarjoamme opiskelijoille tiivistä yhteyttä liike-elämään koko opintojen ajan vierailuluentojen, säännöllisten epävirallisten tapaamisten ja harjoittelujaksojen kautta.

• Olemme Tallinnassa nimeltään "Vuoden älykäs yhteisö 2020" ja yksi Euroopan startup-yrityksistä, jolla on jatkuvasti parantavia mahdollisuuksia.

• Monet ammattialajärjestöt ovat tunnustaneet yliopistomme ja olemme saaneet useita palkintoja Viron hallitukselta.

• Olemme markkinajohtaja Viron yksityisessä korkeakoulutuksessa olemalla yksinoikeus, pitämällä menettelyt yksinkertaisina ja huomiomme siellä, missä sen pitäisi olla - antamalla 1600 opiskelijalle parhaan mahdollisen yrittäjyyskoulutuksen.

Jos haluat tehdä hakemuksen, tutustu verkkosivustoon pääsyyn ja kurssivaatimuksiin varmistaaksesi, että lähetät hakemuksesi ajoissa, sillä EU: n ulkopuolisten ja EU: n kansalaisten kevätlukukauden 2021 hakemusten jättöpäivä on jo 18. joulukuuta 2020! Viron vakituisten asukkaiden ja kansalaisten pääsyaika on 31. tammikuuta 2021.

Kevätlukukaudeksi voit hakea seuraavia kursseja:

  • BA Startup -yrittäjyys
  • BA Luovuus ja liiketoiminnan innovaatiot
  • BA-ohjelmistokehitys ja yrittäjyys
  • MBA Kansainvälinen liiketalous

Hakeudu suoraan tämän linkin kautta: href = "https://www.euas.eu/

Jos haluat lisätietoja meistä, seuraa sosiaalisen median kanavia:

href = "https://www.facebook.com/EEKMainor

href = "https://www.facebook.com/euas.eu

href = "https://www.instagram.com/eekmainor

href = "https://www.linkedin.com/school/euas

href = "https://www.youtube.com/user/ettevotluskorgkool

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja ottamalla yhteyttä EUAS sähköpostitse pääsy @ EUAS .eu.


EU

Sijainnit

  • Tallinn

    Suur-Sõjamäe 10a, 11415, Tallinn

Kysymyksiä