Keystone logo
© Eikei University of Hiroshima
Eikei University of Hiroshima

Eikei University of Hiroshima

Eikei University of Hiroshima

Johdanto

Eikei University of Hiroshima ( EUH ) on julkinen yliopisto, jonka Japanin Hiroshiman prefektuurin hallitus perusti vuonna 2021. EUH tarjoaa yhden Social System Design -nimisen laitoksen, joka perustuu SDG-suuntautuneisiin vapaiden taiteiden oppiaineisiin ja käytännön ohjelmiin. "22nd Century-tyyppinen yliopisto", joka tarjoaa muutoksentekijät, jotka muuttavat yhteiskuntaa positiivisesti. Yliopistossa kehitetään käytännön taitoja muuttaa yhteiskuntaa ja maailmanlaajuisesti tunnustettuja kulttuuritaitoja, jotta opiskelijat voivat suunnitella tulevaisuuden kartan tulevalle vuosisadalle. Yliopisto edistää aktiivisesti globaalia yhteistyötä ja on jo toisena toimintavuotensa vastaanottanut perustutkinto-opiskelijoita 25 maasta ja solminut yhteistyösopimuksia yli 20 yliopiston kanssa eri puolilla maailmaa, jotka kaikki ovat myötävaikuttaneet globaalin ympäristön luomiseen kampuksella.

203065_202981_other_images-0084.png

tavoitteet

Eikei University of Hiroshima pyrkii kasvattamaan nuorten joukkoa parantamalla monitieteisiä taitoja ja tietoja, joiden avulla voidaan sivuuttaa yhteiskuntia, tunnistaa ongelmia, löytää ratkaisuja tekemällä yhteistyötä muiden kanssa, luoda uusia arvoja ja osallistua paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.

Ketä haluamme kasvattaa

Eikei University of Hiroshima tavoitteena on kasvattaa joukkoa nuoria, joilla on suuria pyrkimyksiä osallistua paikallisiin yhteisöihin ja maailmaan epävarmoissa sosioekonomisissa olosuhteissa, sekä ottaa rohkeasti vastaan ratkaisemattomia haasteita ja tasoittaa tietä uudelle aikakaudelle. tarjoaa koulutusta, joka kehittää 5 osaamista (kykyjä ja taitoja), joita tarvitaan menestyäkseen yhteiskunnassa.

Opiskelijamme kehittävät seuraavia kykyjä (kyvyt ja taidot)

  • Kyky löytää ongelmia globaalista näkökulmasta ja luoda strategisesti suunnitelmia yhdistäviä ratkaisuja, jotka perustuvat laajaan koulutukseen ja digitaaliseen lukutaitoon
  • Erilaisuuden kunnioittaminen ja yhteistyö muiden kanssa, joilla on erilainen kulttuuritausta, kuten kulttuuri ja arvot jne.
  • Kyky suorittaa tehtäviä saavuttaaksesi asetetut tavoitteet samalla kun otat haasteita johtajuuden kanssa elinikäisellä halulla oppia

Miksi Eikei

Kehitämme opiskelijoiden taitoja luoda kokonaisvaltaisia ratkaisuja erilaisiin haasteisiin, jotka luovat myös taloudellisia ja sosiaalisia arvoja. Se ei ole tarkoitettu pelkästään yksilöiden hyödyksi, vaan myös uusien sosiaalisten arvojen luomiseen kestävän kehityksen tavoitteita silmällä pitäen.

Tavoitteenamme on, että opiskelijat hankkivat ennakointia eri asioiden ydinongelmien selvittämiseen, strategisia taitoja ratkaisujen luomiseen, kykyä nähdä asiat läpi johtajina, itsensä kehittämistaitoja jatkaa oppimista korkealla motivaatiolla sekä taitoja globaaliin yhteistyöhön monimuotoisuutta kunnioittaen ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa.

Kansainvälisen rauhan kaupunki Hiroshima

Hiroshima, jonka väkiluku on noin 1,2 miljoonaa, on kaupunki Chugokun alueella Japanin länsiosassa, ja se tunnetaan paikkana, jossa ihmiskunnan historian ensimmäinen atomipommi pudotettiin.

Monet turistit Japanista ja ulkomailta tulevat katsomaan kahta maailmanperintökohdetta prefektuurissa ja kauniita näkymiä Seton sisämerelle ja sen noin 140 kelluvaan saareen.
Hiroshima on todella kehittymässä kansainväliseksi rauhan ja kulttuurin kaupungiksi.

Apurahat ja rahoitus

Kansainväliset opiskelijat voivat hakea yliopiston omia lukukausimaksujen alennus- ja lykkäysohjelmia tai stipendejä Japan Student Services Organisaatiolta (JASSO) ja säätiöiltä kampuksen ulkopuolelta. Jokaisella ohjelmalla on omat hakukelpoisuusvaatimukset, ja seulontaprosessi perustuu esimerkiksi perheen talouteen ja akateemiseen kirjaan.

Erityinen stipendi kansainvälisille opiskelijoille

Vuoden 2023 syksyn ilmoittautumisesta alkaen otetaan käyttöön erityinen apuraha.

Huomaathan, että Hiroshiman prefektuurin ja Hiroshima Corporation for Higher Educationin budjetin tulee hyväksyä maaliskuussa 2023 ja myöhemmin.

Lukukausimaksun vähennys/vapautus

Sisältö Soveltuvat opiskelijat
50 % vapautus Kansainväliset tai japanilaiset opiskelijat, jotka eivät kuulu maan oppimisen tukijärjestelmän piiriin
100 % tai 50 % vapautus Kaikki opiskelijat, jotka ovat kokeneet äkillisiä olosuhteiden muutoksia kuoleman, vamman tai toimeentulon ylläpitäjien sairauden vuoksi (mukaan lukien COVID-19:n aiheuttamat äkilliset muutokset)

Monbukagakusho (MEXT) Honors -stipendi

Hakijat, jotka eivät asu Japanissa, voivat hakea Monbukagakusho (MEXT) Honors -apurahaa yksityisesti rahoitetuille kansainvälisille opiskelijoille ennen saapumista yliopiston kautta.

Sijainnit

  • Hiroshima

    1-5 Nobori-cho Naka-ku Hiroshima City, Japan, 730-0016, Hiroshima

Kysymyksiä