Keystone logo
Everett Community College

Everett Community College

Everett Community College

Johdanto

Everett Community College ( EvCC ) tarjoaa koulutusmahdollisuuksia siirto-ohjelmien, todistusten, työvoiman ja yrityskoulutuksen avulla. Tavoitteenamme on kouluttaa, varustaa ja innostaa jokaista opiskelijaa saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet, myötävaikuttaa monipuolisiin yhteisöihimme ja menestyä globaalissa yhteiskunnassamme.

Korkeakoulu palvelee opiskelijoita, jotka etsivät monenlaisia koulutusvaihtoehtoja. Opiskelijat tulevat Everett Community College aloittamaan kohtuuhintaiset nelivuotiset tutkintonsa, ansaitsemaan todistukset, kouluttamaan uutta työpaikkaa, kokemaan käytännön harjoittelua ammatillisissa ja teknisissä ohjelmissa, oppimaan englantia, kehittämään perustaitoja, suorittamaan lukion, kouluttamaan ylennystä varten tai oppia vain huvin vuoksi.

Korkeakoulu tarjoaa taiteiden, luonnontieteiden, liiketalouden, soveltavan tieteen, teknisen taiteen, kuvataiteen ja yleisten opintojen kandidaatin tutkinnot. Todistukset suorituksista myönnetään yli 30 tekniikan ja uran alalta. Opiskelijat voivat myös ilmoittautua englanniksi toisena kielenä, lukion suorittamiseen ja yleisen koulutuksen kehittämisohjelmiin. Everett Community College tarjoaa myös ammatillista ja työntekijöiden koulutusta yritys- ja täydennyskoulutuskeskuksensa kautta.

Tiedekuntamme ja henkilökuntamme tekevät tiivistä yhteistyötä liike-elämän ja teollisuuden asiantuntijoiden, yhteisön johtajien ja muiden oppilaitosten kanssa tarjotakseen opiskelijoille asiaankuuluvia, haastavia kokemuksia luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella.

Luoteis-komissio akkreditoi Everett Community College korkeakouluihin ja yliopistoihin

Sijainnit

  • Everett

    Tower Street,2000, 98201, Everett

    Kysymyksiä