Keystone logo
Faculdade Das Américas (FAM)

Faculdade Das Américas (FAM)

Faculdade Das Américas (FAM)

Johdanto

Perustettu vuonna 1998, School of the Americas (FAM) on instituutio kaupungin São Paulo, joka tarjoaa kursseja eri aloilla tiedon.

Toimielin keksi haluta tarjota eriytetyn Valittaessa yksityisiä korkeakoulutuksen São Paulossa, etusijalle laatu kursseja, jotka on annettava riittävät ja modernit mukavuudet, että kysynnän tyydyttämiseksi kiinnostuneille opiskelijoille kasvaa sekä henkilökohtaisella tasolla kuin ammatillinen.

Kursseja FAM arvioivat opetusministeriön (MEC) erinomainen käsitteet, monet niistä täydet pisteet. Eriytetty pedagoginen projekti, infrastruktuuri kansainvälisen standardin (ensimmäinen Brasiliassa) ja erittäin päteviä tiedekunta, joka koostuu opettajien ja lääkäreitä. FAM komponentteja, jotka tekevät ihanteellinen toimielimen muodostamaan kykenevä ja ammattilaisia ​​työmarkkinoilla.

Koulutus Ehdotus perustuu huoli opiskelijan ja ammatillista tulevaisuuttaan. Investointien tarkoituksena on tarjota riittävät ja modernit mukavuudet tarpeisiin yliopiston.

Näistä ja monista muista syistä, jotka School of Americas on portti urasi menestys, kun kaikki, meidän menestystarina on sinun!

HISTORIA Henkilökohtainen unelma mukaan ylläpitäjä: tarjous São Pauloon, naapurustossa lohdutusta, eriytetty koulutuspalvelut olemassa yksityisen verkon korkeakoulutuksen.

Tämä on innovatiivisin Viimeaikaisen koulutuksen hankkeen kertaa ja niin voimme ylpeänä esitellä sitä.

Transformaatio alkaa hankinta entisen päämaja teatteri Record, kaikki kulttuurinen ohi kirjattu taiteellinen historiassa São Pauloon, etenkin vuosikymmenten vuosien 60/70, jos ja kun oli eri kansalais- ja taidetapahtumat että He aloittivat nopeita muutoksia sosioekonomisen, taiteen ja kulttuurin São Paulo.

Kutsumusta Kulttuuritalo, ylläpitäjä muunnettava 1995 arkkitehtuurin interventio kolmen vuoden rakennus-teatteri, nyt nimeltään Building Yara Vianna Lamacchia.

Avattiin tammikuussa 1998 ja tilat, jotka on suunniteltu nykyaikaisin kansainvälisten standardien mukavuutta ja turvallisuutta. Kaunis ja rento tilaa lisätä tietämystä, jakaa ideoita ja moninkertaistaa ystäviä.

Elokuussa 1998 aloitettu toiminnan School of the Americas, jossa palkkaaminen tiimi totesi asiantuntijoiden koulutus, kehittää hankelupaa seuraavista kursseista:

Sijainnit

  • São Paulo

    R. Augusta, 1508 - Consolação, São Paulo - SP, 01305-100, Brazil, , São Paulo

    Kysymyksiä