Keystone logo
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Johdanto

Luotu vuonna 1962, tiedekunnan Engineering Minas Geraisin - FEAMIG - on kansallinen viittaus opetuksen suunnittelu. Tällä hetkellä, college tarjoaa peruskurssit Engineering Maanmittaus, rakennustekniikan ja Engineering Tuotanto ja merkityksessä jälkeinen valmistumisen kursseja Turvallisuusjohtaminen, tiesuunnittelun, Quality Engineering, ympäristötekniikka ja Geo-vertailemalla ja maaseudun omaisuutta .

College ylläpitää oppilaitoksen Cândida de Souza. Integrointi opetukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja laajennus, FEAMIG tarjoaa opiskelijoille täydellinen koulutus, jähmettynyt tieteen, teknologian, hallinto-, humanistinen, eettinen ja yhteiskunnallinen tieto. Tätä varten tiedekunnassa on tieteellinen aloittamista ohjelmia, ohjaus, harjoittelupaikkoja keskus, opinto-ohjaus lisäksi kurssin ja koordinointi hallituksen, joka koordinoi opettajien työtä ja antaa tukee opiskelijoille. Kouluttaa ammattitaitoisia, pystyy kehittämään toimivia ratkaisuja markkinoiden tarpeisiin ja yhteiskunnan on tavoite FEAMIG.

Vuonna 2009 julkaistiin tunnustaminen uusiminen järjestyksessä Geodeettiset Engineering Course, vuonna 2012, tunnustaminen uusiminen järjestystä Production Engineering kurssi. Vuonna 2013 se julkaistiin määräys toimilupa kurssi Civil Engineering, joka on saatu luokan 4 MEC.

Sijainnit

  • Belo Horizonte

    R. Aquiles Lôbo, 524 - Floresta, Belo Horizonte - MG, 30150-160, Brazil, , Belo Horizonte

    Kysymyksiä