Keystone logo
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Johdanto

FMJ - Mackenzie Joki on korkeakoulun monitieteinen, yksityinen, jonka tarkoituksena on kouluttaa inhimillisiä arvoja hyväpalkkainen, kykenee hahmottamaan ja tulkita nykyistä paradigmojen kuvitella uusia mahdollisuuksia ja ehdottaa luomaan vaihtoehtoisia reittejä, edessä vaatimuksia ja samanaikaisuus.

Institutionaaliset Project FMJ - Mackenzie River tavoitteena on laajentaa ja innovoida saavuttaa tavanomaista ehdotuksia merkitystä nykypäivän nykyisten korkeakoulujen. Laajennus ja tarvittavat innovaatio, joka perustuu standardin lukion, on, ohjenuorana, todellisuuskäsityksensä, mikä edellyttää tietoisuutta yhteisössä ja näin tiedon voimavara, paitsi tietoa, mutta myös kritiikkiä ja Building Society.

Näiden ominaisuuksien avulla institutionaalinen rakenne upottaa kokeilumielessä, tuottaa uutta tietoa sosiaalisista oloista, mikä tarkoittaa, menetelmänä integroida opetus- / tutkimus ja tieteidenvälisyys, ja, kuten periaate, vuorovaikutuksessa yhteiskunnan.

Missio, visio ja arvot

Tehtävä

Kouluttaa ihminen luotiin Jumalan kuvaksi, että aktiivista kansalaisuutta, edistää itsensä ja yhteiskunnan opetuksen, tutkimuksen ja laajennus, ja kulttuuri-, urheilu-, sosiaalinen ja hengellinen toiminta, ympäristö uudistettu kristillisen uskon.

Näkymä

On tunnustettava yhteiskunnan tunnustuksellisten Presbyterian instituutio, hyväntekeväisyys ja yhteisön profiili, joka on omistettu jumalallisen ja humanististen tieteiden; ominaista jatkuva harjoittamisesta opetuksen, tutkimuksen ja laajentaminen; pyrkii kiinteä muodostumista ihminen, Uudistetuissa kristinuskon ympäristössä.

Arvot ja periaatteet

Henkilökohtaisissa käyttäytyminen: ihmisarvo, luonne, rehellisyys ja mackenzista henki; Ihmissuhteissa: uskollisuus, keskinäinen kunnioitus, ymmärrys, rehellisyys ja nöyryys; Käyttäessään ammatillista toimintaa: etiikka, osaaminen, luovuus, kurinalaisuutta, omistautuminen ja halu tehdä vapaaehtoistyötä; Päätöksentekoprosessissa: etsi yksimielisyys, oikeudenmukaisuus, totuus, yhtäläiset mahdollisuudet kaikille; Suhde kollegiaalinen elinten, yksiköiden ja osastojen: yhteistyö, joukkuehenki, ammattitaito ja asianmukainen viestintä; Suhteet muihin toimielimiin: vastuu, riippumattomuuden ja avoimuuden; Yhteiskunnassa osallistuminen ja yhdyskuntapalvelua; Ja aina, toimittava rakkaus, joka on täydellisyyden side.

Sijainnit

 • Rio de Janeiro

  R. Buenos Aires, 283 - Centro, Rio de Janeiro - RJ, 20061-003, Brazil, , Rio de Janeiro

  • Rio de Janeiro

   R. Buenos Aires, 283 - Centro, Rio de Janeiro - RJ, 20061-003, Brazil, , Rio de Janeiro

   Kysymyksiä