Keystone logo
Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Johdanto

Tapaa FASM

Faculdade Santa Marcelina - FASM, kuten korkeakoulun, on sen perusta korkea-asteen koulutuksen lainsäädäntö Brasiliassa ja katolinen virallisissa asiakirjoissa kirkon on universaali, erityisesti apostolisen perustuslain yliopistojen ja katolisen Korkeakoulut vuonna apostolisen perustuslakiin Korkein paavi Johannes Paavali II - Suuntaviivat ja standardit katolisen yliopistojen ja asiakirjoissa International Institute of Sisters Saint Marcellina, kehittää Christian koulutustoimintaa, sosiaalisia ja kulttuurisia. Vuodesta 1929, jona sen perustamisesta, on ollut tehtävänsä, priorisointi vaihtoehto nuorille, avoin nykypäivän maailmassa. Se tunnusti liittovaltion asetuksella 2,708 / 34. Nykyisen lainsäädännön Faculdade Santa Marcelina tunnustetaan Lausunto nro 1043/80 ja oikeusministeriön asetuksella nro 519 31. elokuuta 1981 alkaen.

FASM tajuaa tehtävänsä muodostavat toimivaltaisten ammattilaisia ​​tieteen, teknologian, taiteen, kulttuurin, poliittiseen ja yhteiskunnalliseen toimintaan.

Näkymä

Marcelinas, yhteydestä maallikoita, tarkoituksena on tarjota koulutusta, kulttuuria, terveys- ja sosiaalihuollon huippuosaamista hengessä perhe, joka perustuu eettisiin arvoihin, moraalista ja Christian, seuraavat merkkejä kertaa.

Tehtävä

Muuttaa yhteiskunnan evankeliumin valossa, ja tiede välineenä ja ympäristö, joka tarjoaa ihminen koulutus kokonaisuudessaan.

Periaatteet

Usko Jeesukseen Kristukseen Raamatun mukaisesti Ihmisarvo Uskollisuus ja kuuliaisuus Magisterium kirkon ja seurakunnan Elämä todistaja Perhe henki Lujasti ja pehmeys Etiikka, totuus ja avoimuus Tarkkaile merkkejä kertaa Moninaisuudessaan yhtenäinen

Arvot

Toiminta ja miettiminen Omistautuminen ja sitoutuminen Vastaanotto ja hoito Fraternal rinnakkaiselo Yhteistyö ja irrallisuus Yksinkertaisuus ja nöyryys Oikeudenmukaisuus ja rehellisyys Elämä johdonmukaisuus Iloa ja innostusta palvelu Tieteen ja kulttuurin päivitys Ammatillinen pätevyys Kestävyys: taloudellinen, sosiaalinen ja ympäristöä

Yksiköt

Faculdade Santa Marcelina on kaksi yksikköä: peltopyyt ja Itaquera.

Peltopyyt

Vuonna peltopyyt, tarjoaa kursseja muoti, musiikki, kuvataide, kansainväliset suhteet, Bachelor of Music ja Bachelor in Visual Arts. Jatko tarjoaa Muoti ja Designkurssit; Suunnittelu tarvikkeet; Hajuvesi kulttuuri; Iskelmä: luominen, musiikin tuotanto ja suorituskyky; Opetuksen / oppimisen; Opetusharjoittelun; Veistos ja asennus; MBA Strategia ja Global Riskit ja MBA Business Strateginen johtaminen.

Itaquera

Vuodesta 1999, FASM myös aktiivisesti Itä Zone São Paulon vuonna Itaquera. Tässä yksikössä, lääketieteen kurssit järjestetään; Hallinto; Kirjanpito; Hoitotyön; Ravitsemus; Hoitotyön; Fysioterapia ja Medical Radiologia teknologi. Tutkijakoulu, niitä tarjotaan Decisorial Comptroller kurssit; Quality Management; Liikkeenjohto; Talous- Taloushallinto Yritykset; Hoitotieteen tehohoito; Hoitotyö Neonatology; Synnytykseen; Pediatric Nursing; Hoitotyön Palvelut Yksiköt hallinta; Hätä ja Kiireellisyys; Radiologia; Tietokonetomografia ja magneettikuvaus; Säteily ja terveys.

Sijainnit

Sijainnit
 • São Paulo

  Unidade Perdizes: Rua Dr. Emílio Ribas, 89 São Paulo | SP Unidade Itaquera: R.Cachoeira Utupanema, 40 São Paulo | SP, , São Paulo

  • facebook
  • twitter
  • youtube
 • São Paulo

  Unidade Perdizes: Rua Dr. Emílio Ribas, 89 São Paulo | SP Unidade Itaquera: R.Cachoeira Utupanema, 40 São Paulo | SP, , São Paulo

  • facebook
  • twitter
  • youtube

Kysymyksiä