Keystone logo
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Johdanto

Senai teknologiainstituutti (IST) Tekstiili- ja Confection CETIQT Senai on suurin Latinalaisen Amerikan keskus tiedon tuotannon soveltaa tekstiili- ja vaatetusalan tuotantoketjun.

Dynaaminen Liitännät muodostama vuorovaikutusta koulutuksen, innovoinnin, soveltavan tutkimuksen ja teknologian avulla IST Senai CETIQT tarjota tekstiili ketjun ja tehdä parasta teknologiaa, laboratoriopalvelut, henkilöstön koulutuksen, konsultointi ja innovaatiohankkeiden .

Korkea suorituskyky ja risteyksiä näiden toimintalinjojen lisäarvoa toisiaan, parantaa sekä tuotannon ja tarjonnan teknologian ja innovaatioiden palvelujen suunnattu kilpailukyvyn parantamiseksi Brasilian teollisuuden.

IST Senai on CETIQT ympäristöissä ja täydellinen laboratorioiden opetuksessa ja palvelut. Sen koelaitokset jäljentää teollisuustuotannon ympäristön, joiden avulla voidaan kehittää innovaatiohankkeita prosessi ja tuote, sekä edistää integroitujen koulutushankkeita. Aina valvoo pitkälle erikoistunut tiedekunnan muodostavat halutuimmista ja kunnioitetaan ammattilaisten markkinoilla.

Suorituskyky

Takana jokainen menestyvä yritys useiden mahdollisten selvitykset ja tutkimukset, jotka tukevat paitsi yritysten tuotantoketjun, mutta myös oman tuotteensa Koulutus, tietotekniikan ja innovaatioiden.

Koulutus

Joustavien koulutus- strategioita ja huipputeknologian infrastruktuuriin, IST Senai CETIQT tarjoaa peruskoulutuksen kursseja ja jatkuva tekninen, perustutkintoa, laajennus ja jatko luokkahuoneessa menetelmiä ja e-learning (etäisyys), kansallisten Verkko, kautta Alueelliset osastot (RDS) on Senai kunkin valtion sekä suunniteltu ja kohdennettuja ohjelmia teollisuuden tarpeisiin eri puolilla maata.

Sijainnit

  • Rio de Janeiro

    R. Magalhães Castro, 174 - Riachuelo, Rio de Janeiro - RJ, 20961-020, , Rio de Janeiro

    Kysymyksiä