Keystone logo
Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Johdanto

Banat n Lantbruksuniversitet ja eläinlääketieteen "King Michael I Romania" Timisoara(BUASVM) on laitos erikoistunut maataloudellisista ja eläimille korkeakoulutuksen, jossa kansallisen ja eurooppalaisen span.

BUASVM sijaitsee Timisoara, pääkaupunki Timiş, Länsi Romaniassa, lähellä Serbian ja Unkarin rajalla, ei kaukana pääkaupungeista Wienin, Budapestin ja Belgradin. Timisoara pidetään epävirallinen pääkaupunki historiallisen alueen Banat on tärkein sosiaalinen, taloudellinen ja monikulttuurinen keskus länsiosassa Romanian. Timisoara elävät sovussa monien etnisten ryhmien, kuten saksalaiset, unkarilaiset, italialaiset, serbit ja bulgarialaiset. Kaupunki on ehdolla tuli vuonna 2021 Euroopan kulttuuripääkaupunki.

Kuningas Michael I Romanian julkaisemien Laki 617 / 30.7.1945 perustamaan tiedekunnan Maatalouskorkeakoulu sisällä Ammattikorkeakoulut Timisoaran. Kautta 1948 uudistuksen tiedekunnan Maatalouskorkeakoulu muuttui Agronomic Institute of Timisoara. Sen jälkeen joulukuuta 1989 yliopisto on ollut jatkuva kehitys, merkitty monipuolistaminen verkkotunnuksia ja erikoisalojen koulutus tarjouksen, sen taustoja modernisoinnin agronomisten korkeakoulutuksen.

Tällä hetkellä BUASVM toimii 6 tiedekuntaa (maataloudessa, puutarhaviljelyssä ja metsätaloudessa, Agricultural Management, eläinlääketieteen, Animal Science and Bio ja Biotekniikka, Food Processing Technology), eli yhteensä 27 kandidaatin tutkinto-ohjelmia, 25 maisteriohjelmaa ja 2 tohtorintutkintoja (kasvi- ja eläinperäiset resurssit, ja eläinlääketieteen).

Faculty of Agriculture Timisoara on vanhin tiedekunnan meidän yliopistossa. Faculty of Agriculture, juuret historiassa, rikastettua jatkuvasti uusia erikoisalojen vastaamaan yhteiskunnan vaatimuksiin, jotka toimivat 6 poikamies ohjelmat, 7 maisteriohjelmaa ja jatko koulu.

Kaikilla näillä alueilla ja erikoisalojen, opiskelijat koulutetaan päivän kursseja ja etäopetuskursseille (jälkimmäinen on mahdollista erikoisalojen maatalouden ja ympäristönsuojelun ja Engineering in Agriculture). 4 vuoden välein (3 vuotta, jos biologian), seuraa valmistumisen tentti jossa myönnetään otsikko "kandidaatin Engineering" (suurten yhtiöiden maatalouden, Plant Protection, Environmental Engineering and Protection maa-, Maanmittauslaitoksen ja Cadastre, koneet ja laitteet Maa- ja Ruoka teollisuus ja Maatalouden opetetaan Englanti), Ja "Bachelor in Biology" (varten erikoistuminen Biology).

Hyötyvän perinteestä ja kehityspotentiaali, erikoistuminen Maatalous täyttää nykyiset vaatimukset maatalouden alalla, koulutus agronomit, joka pystyy toteuttamaan uusien teknologioiden ja järjestelmien kasvinviljelyn, varmistaa ja lisätä maaperän hedelmällisyyden ja tasapainoinen kasvien ravinnonsaannin suhteen ympäristönsuojelun normeja.

Osaaminen hankittu valmistuneista maa- ovat: kehittää kestävää maataloutta tuotantoteknologioiden, organisoida ja koordinoida saavutuksia tuotantoprosessien, strategioiden kehittäminen täytäntöönpanoa varten yhteisen maatalouspolitiikan säännöt kansallisella tasolla, diagnosointiin ja hallintaan liittyviä kysymyksiä organisaation ja hallinnon maatalouden tiloilla, tuottaa korkealaatuisia biologista materiaalia lisääntymisen viljelykasvien, analysoida maatalousmaata, hallintaan ja allotting varoja maatalouden, varmistaen konsultointi- ja neuvontapalvelujen maataloudessa.

Opiskelijat saavat äskettäin modernisoitu oppimisen alueita, luentosalit, laboratoriot, käytännössä laboratorioissa, seminaareja. Opiskelijan käytäntö tapahtuu koepellot ja suurten yksityisten maatilojen Länsi Romania. BUASVM tarjoaa koulutus- ja tutkimusaloilla voimassa olevien säännösten mukaisesti.

Yliopiston kampus sai Certificate of Excellence in BEST CAMPUS luokan myöntämiä International Science and Education Kilpailu Oxford, UK, 2014. Sisällä kampuksen, on asuntolat riittävien majoitusta 402 huonetta noin 1456 paikkaa; Kirjasto kirja huolto, sisäinen ja intern kansallinen julkaisupalveluita ja kansainvälisen vaihdon palvelut; yliopisto Kahvio on noin 500 paikkaa, ja ruokaa on tunnettu koko kaupunki sen laatu ja kohtuullinen hinta; Gym ja urheilukentät (Tenniskenttä tekonurmi kattaa järjestelmän, tenniskenttä-kuona kattaa järjestelmän, käsipallo tuomioistuimen tekonurmen kattaa järjestelmän, koripallokenttä-betoni peite järjestelmä, lentopallo); Student Dispensary johon sisältyy yleinen lääketieteellinen laboratoriossaan hammashygienian laitokseen; ja lastentarha. Hakea erikoistuminen Maatalouden opetetaan Englanti(Tai muiden erikoisalojen), ylioppilastutkinto tutkintotodistus on pakollista.

Sijainnit

  • Timișoara

    Calea Aradului nr.119, 300645 Timişoara, jud. Timiş, România, 300645, Timișoara

    Kysymyksiä