Keystone logo
Faith Bible College

Faith Bible College

Faith Bible College

Johdanto

Faith Bible College Internationalin tehtävänä on valmistaa ammattilaisia helluntailaisia palvelijajohtajia, joilla on erilainen maailma täyttämällä Herran Jeesuksen Kristuksen suuri tehtävä. (Matteus 28:19, 20)

FBCI on keskitetty korkeakoulu, joka opettaa miehiä ja naisia teologisiin opintoihin ja valmistelee heitä pastoreiksi, evankelisteiksi, lähetyssaarnaajiksi, kouluttajiksi, palvonnan johtajiksi ja muiksi. Noudattamalla tehtäväämme me houkuttelemme oppilaitamme löytämään, kehittämään ja täyttämään tarkoituksensa kristillisessä palveluksessa. Innoitettujen luokkien, voideltujen kappelien, yksilöllisen mentoroinnin ja käytännön palvelutyökokemusten kautta opiskelijat kypsyvät lahjoissaan. Lisäksi pyrimme tarjoamaan opiskelijoille polun palveluksen siunaukseen ilman velkataakkaa.

INSTITUTIONAALISET TAVOITTEET

Missiomme ja kulttuuriamme vahvistavat seuraavat perusarvot:

FBCI on ainoa tarkoitus, oppijakeskeinen oppilaitos raamatullisessa korkeakoulutuksessa, joka valmistaa ammattimaisia kristittyjä ministereitä kommunikoimaan ja täyttämään suuren tehtävän.

FBCI on yhteisö, joka palvelee koko opiskelijaa ja ottaa huomioon kasvatukselliset, raamatulliset, hengelliset ja sosiaaliset tarpeet monikulttuurisessa ympäristössä.

FBCI: n tiedekunta ja henkilökunta houkuttelevat oppilaitamme löytämään, kehittämään ja täyttämään tarkoituksensa kristillisessä palveluksessa innoitettujen luokkien, voideltujen kappeleiden, yksilöllisen mentoroinnin ja käytännön palvelutyön kautta.

FBCI pyrkii tarjoamaan opiskelijoille polun palveluksen siunaukseen ilman velkataakkaa.

FBCI on Kristukseen keskittynyt ympäristö, joka on sitoutunut institutionaaliseen koskemattomuuteen.

FBCI ottaa huomioon opiskelijaväestön ja ohjelmien kasvun jatkuvan strategisen suunnittelun ja arvioinnin avulla.

FBCI tarjoaa Kristusta kunnioittavaa ammattitaitoista palvelua kaikissa yliopiston toiminnoissa.

Sijainnit

  • Charleston

    Main Road,29, 04422, Charleston

    Ohjelmat

    Kysymyksiä