
Kandidaatti in
Bachelor in Culinary Arts and Entrepreneurship
FERRANDI Paris

Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Paris, Ranska
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
3 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 14 500 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Tämä huippuosaamisen ohjelma yhdistää johtamistaidot ja teknisen asiantuntemuksen. Tämän ohjelman avulla voit jatkaa intohimoasi kaikkialla maailmassa!
tavoitteet
- Määrittele ja ymmärrä liikkeenjohdon peruskäsitteet ja perustyökalut.
- Käytä näitä käsitteitä ja työkaluja luodaksesi johdonmukaisen ja sosiaalisesti vastuullisen liiketoimintasuunnitelman.
- Hallitse kulinaarisia perusteita ja tekniikoita.
- Ota käyttöön kaikki tekniikat tarjotaksesi uusia kulinaarisia luomuksia.
- Osaat työskennellä ryhmässä kunnioittavasti ja tehokkaasti roolista riippumatta mukauttamalla esimiehen asentoa.
- Mukauta, analysoi ja korjaa toiminnallinen ja suhteellinen käyttäytyminen tilanteen mukaan.
- Hallitse ammatin koodit, jotta voit vapautua niistä.
- Ymmärrä paikkasi ja velvollisuutesi ammattilaisena erityisesti kestävän liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Vuosi 1
- Kulinaariset perusteet
- Hallinto- ja kirjanpitojohtaminen
- Johtaminen ja stressinhallinta
- Markkinointi
- Englanti
2. vuosi
- Kulinaariset perusteet ja luovuus
- Sommelier
- Rahoittaa
- yrittäjyys
- Laki
- Johto ja HR
- Markkinointi
- Englanti
3. vuosi
- Yrittäjyysrahasto
- Johtaminen ja johtaminen
- Markkinointi ja innovointi
- Yrittäjyys ja liiketoiminta
- Liiketoimintapeli
- CSR (Corporate Social Responsibility)
- Täydellisen liiketoimintasuunnitelman kehittäminen ja todellinen toteutus sovellusravintolassamme
Oppimismenetelmät
- Tuki työharjoittelupaikkojen etsinnässä (urakeskus)
- Teoreettiset kurssit ja käytännön työt
- Mielenosoitukset ja ammatilliset interventiot
- Tietokilpailut, roolileikit, haasteet, ryhmäprojektit, henkilökohtainen tutkimustyö
- Ammatillinen tilanne koulutusalustojen tasolla, tapaustutkimukset
- Liiketoimintasuunnitelman laatiminen
Taajuus
Pakollinen harjoittelu Ranskassa ja ulkomailla (3-4 kuukautta ensimmäisenä vuonna ja 5-6 kuukautta 2. ja 3. vuonna)
Ohjelman tulos
- Diplomin haltija voi päästä erilaisiin tehtäviin ravintolassa: kokki, kondiittori, ravintolapäällikkö tai putiikeissa/verkostoissa (tuotantopäällikkö, myyntipäällikkö, johtaja franchise) ...
- Hän voi työskennellä ravintoloitsijana tai harjoittaa seuraavia ammatteja: hotelli-/ravintolakehitys-/elintarviketeollisuuden projektipäällikkö, kulinaarinen konsultti, kotikokki, tapahtumajärjestäjä.
- Muutaman vuoden kokemuksen jälkeen hän voi ottaa vastuun yhdestä tai useammasta toimipaikasta ja integroida myös ryhmän yleisen johdon.
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
Jatka opintojasi maisterin kanssa FERRANDI Paris
Master of Hospitality Management de FERRANDI Paris
Tämä korkeatasoinen koulutus on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä ravintola-alan avaintehtävissä, kuten tulopäällikkönä, majoitusjohtajana, operatiivisena johtajana ja keskipitkällä aikavälillä yleisissä johtotehtävissä kansainvälisissä ryhmissä tai itsenäisissä rakenteissa Ranskassa tai kansainvälisesti.