Keystone logo
Ferrum College

Ferrum College

Ferrum College

Johdanto

Vuonna 1913 perustettu Ferrum College on Yhdistyneeseen metodistikirkkoon liittyvä yksityinen taiteiden korkeakoulu, joka tarjoaa vapaita taiteita ja ammatillisia ohjelmia, kuten liike -elämä, virkistysjohtaminen, musiikkiteatteri, maatalous, ympäristötiede, opettajankoulutus ja rikosoikeus. Blue Ridge -vuorten, lukuisten järvien, jokien ja osavaltion puistojen ympäröimä Ferrum College tarjoaa erinomaisen koulutuskokemuksen rikkaasta luonnon kauneudesta.

Ferrum College jokaisen opiskelijan koulutus vaikuttaa luontoon. Ferrumilla on yksi maan vanhimmista ympäristötieteen ohjelmista ja se tarjoaa harjoittelu- ja tutkimusmahdollisuuksia kaikilla pääaineilla. Boone Honors -ohjelma edistää henkisten, sosiaalisten ja eettisten kysymysten tutkimista. Ferrum College on Virginian ainoa yksityinen korkeakoulu, jolla on maataloustieteen akateeminen ohjelma. College Blue Ridge -instituutti ja -museo on Virginian kansanperinteen arkisto ja tarjoaa tärkeän linkin Appalachian Blue Ridge -alueen historiaan ja kulttuuriin. Ferrum -opiskelijat tunnetaan sitoutumisestaan palveluun ja yhteisön toimintaan, kuten College -motossa "Ei itse, vaan muut" ilmaistaan.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Ferrum

    John Wesley Hall 215 Ferrum Mountain Road, 24088, Ferrum

Kysymyksiä