Keystone logo
Florida Christian University

Florida Christian University

Florida Christian University

Johdanto

Elokuun 29. päivänä 1985 perustetulla FCU: lla oli aina tehtävänä tarjota korkeakouluopetusta käytännöllisesti ja helposti, ammattilaisille ja ministereille, valmistelemalla heitä suorittamaan kutsumuksensa kristillisillä säätiöillä. Yliopisto edistää globaaleja etäkoulutuksen koulutusohjelmia videon, itsenäisen opiskelun ja verkkokurssien avulla, joilla on pätevä tiedekunta ja nykyaikaisen teknologian infrastruktuurin käyttö.

Tehtävä

Tarjoa käytännön ja saatavilla olevaa korkea-asteen koulutusta ammattilaisille, miehille ja ministereille, jotta he voivat valmistautua täyttämään kutsumuksensa kristillisillä säätiöillä.

Näkemys

Jotta globaali ulottuvuuslaitos, joka varustaa ja yhdistää ammattilaisia ja tutkijoita edistämään elämää tarkoituksella ja merkittävillä saavutuksilla, on muutosvaikutus, joka perustuu kristillisiin periaatteisiin.

Miksi FCU?

 • Vuonna 1985 perustettu teologinen seminaari on kasvanut maailmanlaajuiseksi yliopistoksi.
 • Kurssit toimitetaan eri muodoissa, mikä mahdollistaa joustavan aikataulun: verkossa, suorana lähetyksenä ja luokkahuoneen asetuksissa.
 • Ohjelmat ovat saatavilla englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.
 • Kansainväliset tapahtumat, joita järjestetään säännöllisesti Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa, tiedon ja kokemusten vaihtamiseksi.
 • Henkilökohtainen viestintäkäyttäytymiskurssi sisältyy kaikkiin ohjelmiin ja jokaiselle opiskelijalle toimitetaan profiiliraportti.
 • Eri kansallisuuksien ja ammattiympäristöjen opettajien verkosto.
 • Edulliset hinnat ja saatavilla olevat maksuvaihtoehdot.
 • Mahdollisuus validoida päteviä elämänkokemuksia laskettavaksi rajoitetuksi määräksi opintojaksoja (vain apulais- ja kandidaatin tutkinto).
 • Sitoutunut kristillisiin elämän ja liiketoiminnan periaatteisiin.
113235_pexels-photo-901964.jpeg

Presidentin viesti

Hyvä tuleva opiskelija,

Elämässä on niin monia haasteita, jotka estävät meitä saavuttamasta sitä, mitä haluamme. Kuvittele, että sinulla on joki edessäsi. Toisella puolella on lehtipuu, jossa on ihania hedelmiä, jotka odottavat sinua. Haluat ylittää joen päästäksesi herkulliseen hedelmään. Virtaavan veden voima tekee kuitenkin pääsyn mahdottomaksi. Näin tapahtuu elämässämme: tiedämme, mihin haluaisimme mennä, mutta mielestämme on esteitä, jotka estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Kuvittele nyt, että sinulla on köysi, joka kulkee veden yli ja on sidottu puuhun. Köyden avulla voit ylittää joen. Kaikki esteet ratkaistaan. Kaikki ponnistelut antavat nyt voiton, kun ylitätte unelmiesi tavoitteesi.

Jumala asettaa niin monia haasteita elämämme mahdollisuuksien ulottuville. Hän antaa haasteet. Mutta Hän antaa myös armon mahdollisuuksien kanssa. Hän antaa meille myös näkemyksen, joka auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme. Hän antaa meille köyden. Jos uskomme sitoutuu, visio auttaa meitä ottamaan Jumalan meille antamat mahdollisuudet huomioon. Tämä visio on puuhun sidottu köysi, joka vie meidät menestykseen. Kun aloitat yliopistossasi, aloitat uuden vaiheen elämässäsi. Saadaksesi tutkinnon tulee olemaan haaste sinulle, mutta Jumala tulee olemaan kanssasi, antaa sinulle vision ja kyvyn menestyä. Ennemmin kuin kuvittelet, sinä olet yksi voittajista. Tervetuloa yliopistoon. Luotamme siihen, että löydät kaikki luokat ja professorit, jotka haastavat ja rikastuttavat elämääsi, kun opiskelet ahkerasti.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Sijainnit

 • Orlando

  5950 Lakehurst Dr #101, FL 32819, Orlando

  Kysymyksiä