Keystone logo
Florida College

Florida College

Florida College

Johdanto

Sen perustajat ilmaisevat tämän koulutuksen taustalla olevan filosofian tässä perustamisasiakirjan lausunnossa: ”Yhtiön tavoite ja sen perustamisen yleinen tarkoitus ovat seuraavat: Perustetaan ja ylläpidetään korkeakoulu, jossa taiteet, tieteet ja kieliä opetetaan ja tarjotaan myös nuorille miehille ja nuorille naisille mahdollisuus tutkia Raamattua Jumalan paljastamana tahtona ihmisille ja ainoana riittävänä uskon ja käytännön sääntönä, samalla kun he ovat koulutettuja taiteissa; . . . ”

Florida College on omistettu koko miehen koulutukselle, mikä tarkoittaa, että opinto-ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille laaja ymmärrys maailmasta, jossa he asuvat, tietämys heidän luonnonperinnöstään sekä osaamisen ajatteluun ja elämiseen, mikä ovat välttämättömiä vastuun kantamisessa yhteiskunnasta.

Nuorten miesten ja naisten valmistelu älyllisesti ja henkisesti, jotta he voivat sopeutua muutoksiin laaja-alaisen yleisen tietämyksensä, kykynsä kanssa työskennellä muiden kanssa sekä kyvyn ymmärtää, järkeillä ja kommunikoida kanssa on taiteiden korkeakoulun perustehtävä. Liiketalouden teknisten työpaikkojen koulutus on liian erikoistunut tehtävä taiteiden korkeakoululle. Näin ollen paljon tarvittavaa teknistä tietämystä on jätettävä sitä tarvitseville teollisuudenaloille. Ammattien ja ammattien perustaidot ja ihmisten käyttäytymisen ymmärtäminen ovat oikein yliopistokoulutuksen tehtäviä.

Sijainnit

  • Temple Terrace

    North Glen Arven Avenue,119, 33617, Temple Terrace

    Kysymyksiä