Keystone logo
Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Johdanto

Katso tulevaisuuttasi tarkemmin

Fontbonne Universityn korkeakoulu ja siihen liittyvät terveydenhuollon ammattilaiset, jotka tunnetaan paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti laadukkaista ohjelmista, tarjoavat koulutusohjelmia ja jatkokoulutusta pitääkseen sinut ajan tasalla uusimmista tutkimuksista, tiedoista ja koulutuksesta. Perus- ja jatko-ohjelmiin kuuluvat viestintähäiriöt ja kuurojen koulutus, koulutus ja erityisopetus sekä perhe- ja kuluttajatieteet.

Jos aiot tulla opettajaksi, erityisopettajaksi, terapeutiksi tai kliinikoksi, huomaat, että College of Education and Allied Health Profesions tarjoaa kattavan, tieteidenvälisen lähestymistavan koulutukseen kiinnostavassa, haastavassa ja tukevassa oppimisympäristössä. Tiedekunnat ja opiskelijat työskentelevät yhdessä - kriittinen taito tehokkaaseen harjoitteluun - ja opiskelijoilla on pääsy kriittisiin kliinisiin ja kasvatuksellisiin käytäntöihin.

Vuonna 1963 perustetulla kuurojen koulutusosastollamme on pitkät perinteet tarjota huipputeknologiaa ja oppimisresursseja.

Korkeakoulun kautta tarjotut tutkinto- ja sivuaineohjelmat korostavat tieteen, tutkimuksen ja tekniikan yhdistelmää, jota täydennetään käytännön työllä, jotta saadaan kattava koulutus, joka on räätälöity tarpeisiisi. Opettajien ja terapeuttien koulutuskeskus ja Eardly-perheklinikka puheelle, kielelle ja kuulolle laajentavat kykyämme tavoittaa yhteisöä ja palvella sitä samalla tarjoamalla käytännön kokemusta opiskelijoille.

Sijainnit

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Kysymyksiä