Keystone logo
Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Johdanto

Tavoittaa uusia korkeuksia globaalilla näkökulmalla

Nykypäivän taloudessa kiinnostuksesi liikeyrityksiin on maailmanlaajuinen, riippumatta siitä, haluaako se olla yrittäjä tai nousta yritystikkaalle. Fontbonne-hotellissa olemme täällä varmistamassa, että olet valmistautunut menestykseen riippumatta siitä, mihin suuntaan urasi johtaa. Fontbonne-yliopiston Eckelkampin kansainvälisen liiketoiminnan ja ammatillisen tutkimuksen korkeakoulussa on yli tusina erilaista tutkintovaihtoehtoa, mukaan lukien perustutkinto- ja jatko-ohjelmat sekä ilta- ja verkkovaihtoehdot, jotka tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden kasvuun, oppimiseen ja menestykseen - kaikilla on laaja maailmankuva.

Ymmärrämme liiketoiminnan vaikutukset globaalin yhteiskunnan kaikkiin osa-alueisiin St. Louisista Singaporeen. Siksi pidämme kansainvälistä huomiota kaikissa liiketoimintaohjelmissamme ja opetussuunnitelmissamme. Kunnioitetuista professoreista työskenteleviin ammattilaisiin useilla liike-elämän aloilla, huomaat, että tiedekuntamme tunnistaa potentiaalisi ja ajaa menestystäsi. Ja he tietävät, että jokainen opiskelija oppii ainutlaatuisella tavalla riippumatta siitä, onko hän perinteinen opiskelija vai aikuinen oppija, jolla on laaja kokemus tosielämässä.

Tehtävä

Menestyksesi luokkahuoneessa ja kokoushuoneessa on ohjelman ensisijainen painopiste. Joustavan opetussuunnitelmamme ja arvostetun, todellisuudessa kokeneen tiedekunnan avulla voit määritellä menestyksen tavoilla, jotka tukevat urasi toiveita.

Fontbonne-yliopiston Eckelkampin globaalin liiketoiminnan ja ammatillisen opiskelun tehtävänä on tarjota akateemisesti järkeviä liike-elämän ohjelmia, jotka vastaavat nykyisiin ja tuleviin liiketoiminnan tarpeisiin. Korkeakoulu pyrkii luomaan kannustavan ympäristön, joka kiinnittää yksilöllistä huomiota monipuoliseen opiskelijaväestöön.

Fontbonne-yliopiston elinikäisen oppimisen tavoitteiden mukaisesti ohjelmamme on suunniteltu varmistamaan, että jokainen valmistunut opiskelija pystyy ajattelemaan kriittisesti, toimimaan eettisesti ja ottamaan vastuun kansalaisina ja johtajina. Korkeakoulu pyrkii myös tarjoamaan opiskelijoille tosiasioita, teorioita ja käytännön taitoja, joiden avulla he voivat pitää vastuullisia johtotehtäviä yleisessä liike-elämässä, teollisuudessa ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa.

Näkemys

Eckelkamp College of Global Business and Professional Studiesin visio on tunnustettava kouluttamaan ilmaisevia, analyyttisiä ajattelijoita, joiden tehtävänä on etsiä eettisiä ja sosiaalisesti vastuullisia ratkaisuja palvelemaan tarvitsevaa dynaamista liike-elämää.

Sijainnit

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Kysymyksiä