Keystone logo
Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Johdanto

Missä aiot opiskella tänään?

Franklin University Switzerland on koulutus, joka tutkii ja ylittää rajoja . Se on koulu, jossa kansallisuudet ja kulttuuriset näkökulmat kohtaavat ja luo ainutlaatuisia kokemuksia. Se on oppimismenetelmä, joka yhdistää matkustamisen ja monitieteisen opiskelun opetussuunnitelman ytimeen. Pidämme menetelmäämme ja missiotamme koulutuksen kansainvälisenä pakotteena . Franklin University Switzerland on yksityinen, itsenäinen yliopisto, joka sijaitsee Sveitsissä. Se perustettiin Franklin Collegena vuonna 1969. Se tarjoaa ainutlaatuisen ja innovatiivisen lähestymistavan taiteiden koulutukseen, jolle on ominaista kansainvälisen näkyvyyden ja kokemuksellisen oppimisen painottaminen kulttuurisesti monimuotoisessa ympäristössä. Franklin University Switzerland on ainutlaatuisessa asemassa, sillä se on akkreditoitu sekä Yhdysvalloissa että Sveitsin yliopistojärjestelmässä.

Franklinissa vaaditaan uteliaisuutta. Suoritat Academic Travel -kurssin joka lukukausi ja näet omin silmin opiskellut paikat. Osallistut tunnille kansainvälisten tiedekuntien ja opiskelijoiden kanssa yli 50 maasta . Sinulla on mahdollisuus matkustaa itsenäisesti ja tehdä harjoittelupaikkoja kansainvälisesti. Teet tutkimusta ja kehität kriittistä näkökulmaa. Saat tutkinnon, joka on akkreditoitu sekä Yhdysvalloissa että Sveitsissä . Olet oppinut sopeutumaan mihin tahansa tilanteeseen lennossa. Sinusta tulee maailmanmatkaaja. Sinulla on kaikki mitä tarvitset menestyäksesi . Tule kanssamme Kreikkaan, Malawiin, Ranskaan, Japaniin, Skotlantiin, Islantiin, Koreaan, Botswanaan, Italiaan tai Intiaan; ja ennen kaikkea tulla opiskelemaan Sveitsiin , todelliseen kielten ja kulttuurien risteykseen Euroopan sydämessä. Hyödynnä tilaisuus hankkia vertaansa vailla oleva koulutus.

Täydellinen sijainti

Sveitsin Alpit. Jäätikköjärviä. Välimeren ilmasto. Italialainen maku. Kansainvälinen väestö. Tämä on kaupunki, jota kutsumme kodiksi: Lugano, Sveitsi. Franklinin perustajat valitsivat Luganon täydelliseksi paikkaksi sellaiselle koululle, jonka he olivat kuvitelleet kaikista näistä syistä ja muista syistä. Luganon kosmopoliittinen luonne on keskeinen osa Franklinin elämänkokemusta , ja kampukset ovat vain 20 minuutin kävelymatkan päässä Luganon keskustasta, jossa juna- ja lentoyhtiöt yhdistävät opiskelijat koko Eurooppaan. Vieraile Franklinissa ja katso, miksi niin monet opiskelijat tuntevat olonsa kotoisaksi kampuksellamme ja Luganon yhteisössä. Toivotamme sinut, ystäväsi ja perheesi tervetulleeksi kokemaan, mitä tarkoittaa elää ja oppia kansainvälisessä ympäristössämme.

Rajaton tutkiva koulutus

Rajaton: ei rajoitettu millään tavalla; ilman rajoja Tiedämme, että on aina rajat, minne voit mennä ja mitä voit tehdä tutkinnon suorittamisen aikana, mutta yritämme haastaa nämä rajat niin pitkälle kuin ne menevät. Muissa yliopistoissa rajoja voivat olla joustamattomat opetussuunnitelmat, jäykät sosiaaliset perinteet, akateemiset kalenterit, jotka estävät matkustamista, ja korkeakoulujen mikrokulttuuri, joka on vähän vuorovaikutuksessa ympäröivän yhteisön kanssa. Franklin ottaa toisenlaisen lähestymistavan. Tutkinto-ohjelmilla, jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia tieteidenvälisiin kokemuksiin, akateemiseen matkustamiseen ja suoraan vuorovaikutukseen monikielisen sveitsiläisen yhteisön kanssa, fyysisten ja sosiaalisten rajojen ylittäminen tulee sinulle toissijaista. Franklinin opetussuunnitelma on niin keskittynyt tai monitieteinen kuin haluat sen olevan. Tarjoamme laadukkaita akateemisia ohjelmia, joita opettavat pätevät tutkijat – jos emme tekisi niin, emme olisi akkreditoituja kahdessa maassa – mutta menemme suorempaa reittiä pidemmälle tarjotaksemme monia pääaineita, joissa on useita painotuksia, kuten kansainvälisen johtamisen painopisteenä Markkinointi tai visuaalinen viestintätaiteet painopisteenä muotitutkimuksessa. Tarjoamme mahdollisuuden yhdistää pääaineita, kuten taloustieteen ja italian opintoja tai psykologiaa viestintä- ja mediaopintojen kanssa, ja monet opiskelijoistamme suorittavat kaksoispääaineen tai suorittavat useita sivuaineita. Lisäksi Franklin on pieni. Monet mahdollisuudet kokea johtajuuden rooleja, kuten opiskelijakunta, akateeminen mentorointi, opiskelijaklubit tai asukasassistentit, ovat hyvin saavutettavissa olevia tavoitteita opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa niitä. Kuten kuka tahansa Franklinistä kertoo, Franklin on se, mitä teet siitä.

Tutkiva: tehty tai luotu löytääkseen jotain tai oppiakseen lisää jostakin Franklinin perustivat ihmiset, jotka uskoivat, että vuorovaikutus muiden kulttuurien kanssa suoraan matkustamisen kautta oli olennainen oppimiskokemus ja että se oli ainoa tapa luoda ymmärrystä eri kansojen ihmisten välille. . Akateeminen matkailu on aina ollut olennainen osa Franklinin opetussuunnitelmaa. Kuinka monta yliopistoa voi piirtää kurssejaan maailmankartalle? Koulutus: tiedot, taidot ja ymmärrys, joita saat käymällä koulua, korkeakoulua tai yliopistoa Franklin-koulutuksen arvo on enemmän kuin vain tiedon kerääminen, jota voit soveltaa työelämässäsi. Franklin-kokemus avaa mielesi maailmalle ja saat todellisen inhimillisen ymmärryksen, joka antaa sinulle työkalut, joita tarvitset tullaksesi johtajaksi. Johtajuus on ihmisten, heidän toiveidensa ja erojen ymmärtämistä, ja Franklinin monitieteinen, monikulttuurinen opetussuunnitelma, sijainti ja kansainvälinen opiskelija/henkilökunta luovat täydellisen ympäristön tämän ymmärryksen kehittämiseen. Alumnimme ovat tiimijohtajia ja yrittäjiä, jotka tuovat lisäarvoa monikansallisille yrityksille, uusille hankkeille, hallitukselle ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille useissa maissa ympäri maailmaa. He eivät pysähdy rajoihin ja innovoivat luodakseen uusia polkuja. Franklin Experience antaa heille työkalut menestyä. Tämä on rajatonta tutkivaa koulutusta.

Sijainnit

  • Sorengo

    Via Ponte Tresa 29 Lugano, 6924, Sorengo

  • Lugano

    Lugano, Sveitsi

    Kysymyksiä