Keystone logo
Gdansk University of Physical Education and Sport

Gdansk University of Physical Education and Sport

Gdansk University of Physical Education and Sport

Johdanto

Miksi GUPES?

Gdansk University of Physical Education and Sport urheiluyliopisto on Pommerin ainoa urheiluyliopisto, jossa teoreettisia ja käytännön kursseja pitävät sekä tunnustetut tutkijat että korkeasti pätevät asiantuntijat yksittäisten opintoalojen kannalta merkityksellisillä aloilla sekä olympia- ja maajoukkueiden valmentajat ja erinomaiset urheilijat.

Gdansk University of Physical Education and Sport urheiluyliopiston didaktinen tarjonta on moderni, laaja ja monipuolinen. Osana opintoalaa opiskelija voi valita erikoisalan laajasta työmarkkinoiden tarpeita vastaavien erikoisalojen joukosta ja täydentää sitä muilla yliopiston tarjoamilla erikoisaloilla.

Opiskelijaelämä kukoistaa Gdansk University of Physical Education and Sport , ja opiskelijat voivat kehittää intohimojaan ja kiinnostuksen kohteitaan mm. tutkimuskerhoissa, opiskelijakunnan hallituksessa, ASA GUPES -urheiluseurassa tai "Neptun" Folkissa. Tanssiyhtye.

Gdansk University of Physical Education and Sport urheiluyliopisto on yksi parhaista urheiluyliopistoista Keski- ja Itä-Euroopassa Shanghai Rankingin Global Ranking of Sport Science Schools and Departments, 2020 -luokituksen mukaan. Perspektywy-lehden vuoden 2019 rankingissa GUPES sijoittui toiseksi kaikkien urheiluyliopistojen joukossa. Puolassa; Fysioterapia-ala sijoittui myös 2. sijalle ja fysioterapia-ala tunnustettiin Puolan parhaaksi.

Kansantanssiyhtye "Neptun"

Se perustettiin vuonna 1984 rakkaudesta tanssiin ja sydämen tarpeeseen. Yli 35 vuoden aikana yli 500 muusikkoa, tanssijaa ja opiskelijaa on jättänyt sydämensä Ensemblen palvelukseen. Osallistumisen niin suureen hankkeeseen kuin kansallisten perinteiden vaaliminen Ensemblen toimintaan osallistumalla, motivoi ja on halu edustaa Gdańskin kaupunkia, Pommerin aluetta ja ennen kaikkea Puolaa erilaisissa maatamme mainostavissa festivaaleissa, konserteissa ja kokouksissa. .

Akateeminen Urheiluliitto

ASA on Puolan suurin urheiluliitto, joka on toiminut yhtäjaksoisesti yli vuosisadan ajan. Rikkaan historiansa ansiosta siitä on tullut Puolan yliopistojen lukuisin opiskelijajärjestö. Suurimmat tähdet menneisyydessä olivat muun muassa Halina Konopacka, Waldemar Baszanowski ja Jacek Wszoła sekä erinomaiset olympiamitalistimme, kuten Leszek Blanik, Adam Korol, Tomasz Tomiak, Maciej Łasicki, Ania Rybicka, Sylwia Gruchała, Magda Mroczkiewicz, Ryszard Sobczak tai Cezary Siess.

Opiskelijoiden itsehallintoneuvosto (RSS)

RSS edustaa kaikkia GUPES-opiskelijoita yleisesti. Opiskelijaneuvosto pyrkii ratkaisemaan kaikki opiskelijoiden kohtaamat ongelmat ja järjestää myös monia tapahtumia, jotta jokainen valmistuva muistaa GUPES-opiskelun elämänsä parhaana ja ainutlaatuisena hetkenä.

Urakeskus (ACK)

GUPES ACK tarjoaa neuvontaa, joka mahdollistaa ammatillisen optimaalisen urakehityspolun diagnosoinnin, sekä tarjoaa käytännön tietoa ja kehittää taitoja, jotka varmistavat oikeanlaisen käyttäytymisen työmarkkinoilla, jotta korkeakoulututkinnon suorittaneiden mahdollisuuksia työllistyä valitun työnantajan palvelukseen kasvaa.

Tilastot

 • 8 opinto-ohjelmaa
 • 50 ammattivalmentajaa
 • 100 professoria, tutkijaa
 • ASA GUPES -urheiluseuran 9 urheiluosastoa
 • 174 akateemista opettajaa
 • 5 ulkourheilukenttää
 • 13 kuntosalia
 • 2 urheiluhallia
 • 1 uima-allas
 • 5 laboratoriota

  Sijainnit

  • Gdańsk

   ul. Kazimierza Górskiego 1, 80-336, Gdańsk

   Kysymyksiä