Kaupan kandidaatin arvosanat (Culinary Management) / Honors Bachelor of Commerce -tutkinnon (Culinary Management) (silta)
George Brown College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Toronto, Kanada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
5 - 8 lukukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CAD 21 905 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* kotimainen opetus | 18 190 dollaria kansainväliseen koulutukseen. Kaikki maksut voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta
Johdanto
Sitoutumisemme olla yksi Kanadan parhaista kulinaarisista kouluista inspiroi ainoan nelivuotisen kulinaarisen johtamisen kandidaatin tutkinnon käynnistämistä Kanadassa. Kehitä tietoja ja tekniikoita, joita tarvitaan menestyäksesi kokina, kulinaarisena johtajana tai yrittäjänä kulinaarisen johtamisen koulutusohjelmassamme. Teoreettisen ja käytännön koulutuksen yhdistelmän avulla opiskelijat saavat taidot ja tiedot menestyäkseen nykypäivän kulinaarisessa ja elintarviketeollisuudessa. Olemme ankkuroituneet Kanadan kulinaarisen teollisuuden ytimeen, jolla on maailmanlaajuinen ulottuvuus ja vaikutusvalta.
Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) vastaa alan kysyntään valmistamalla opiskelijoille syvyyttä ja laajaa tietämystä, joka on oikeassa suhteessa arvosanojen tasoon, kulinaariseen hallintaan erikoistuneen kaupankäynnin perustutkintoa. Yhdistämällä kaupan, kulinaarisen, elintarvikealan opinnot ja externship-kokemukset, tämä koulutusohjelma valmistaa valmistuneita keittiö-, toiminnanjohtamis-, elintarvikekehitys- tai yrittäjätehtäviin. Kulinaaristen johtamiskurssiemme kautta opiskelijat ymmärtävät kahdeksaa avainaluetta:
- Kulinaarinen taito
- Kulinaarinen teoria
- Kirjanpito ja rahoitus
- Markkinointi ja viestintä
- Henkilöstöresurssit ja riskienhallinta
- Erikoistunut liiketoiminta
- Tutkimus
- Yleinen tieto (liberaalitiede)
Siltausvaihtoehto
Silta Pathway Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) -ohjelmaan on suunniteltu erityisesti kulinaarisen johtamisen tutkinto-ohjelmista valmistuneille. Näiden tutkinto-ohjelmien valmistuneet voivat olla oikeutettuja tutkinnon kolmanteen vuoteen, kun kuusi siltakurssia on suoritettu.
Omat koulutusvaihtoehdot
Osallistu ainutlaatuiseen ja vahvaan ulkopuolisuuteen. George Brown työskentelee työnantajien ja alan kumppaneiden kanssa tunnistaakseen mahdollisia työkokemusmahdollisuuksia. Opiskelijoita kannustetaan myös voimakkaasti hakemaan itseohjautuvaa alan työkokemusta, jonka he uskovat tarjoavan oppimiskokemuksia, joita he arvostavat ja jotka vastaavat ohjelman oppimistuloksia. Tämä arvokas työkokemus voidaan vuorostaan lisätä ansioluetteloosi.
Muodollisemman työkokemuksen lisäksi George Brown College pyrkii tarjoamaan oppimismahdollisuuksia todellisten haasteiden ja asiakkaiden kanssa.
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Apurahat kansainvälisille opiskelijoille osoitteessa George Brown College ovat yleensä ohjelman sisäisiä palkintoja, jotka perustuvat opiskelijoiden akateemiseen suoritukseen (ja muihin kriteereihin) klo George Brown College akateemisen ohjelman alkamisen jälkeen.
Opetussuunnitelma
Pakolliset kurssit
Lukukausi 1 | Lukukausi 2 |
|
|
Aikataulutettu lukukauden 2 ja 3 välillä | |
| |
Lukukausi 3 | Lukukausi 4 |
|
|
Lukukausi 5 | Lukukausi 6 |
|
|
Ajoitettu lukukauden 6 ja 7 välillä | |
| |
Lukukausi 7 | Lukukausi 8 |
|
|
* Seitsemän viikon kurssi
Siltausvaihtoehto
Lukukausi 4 | Lukukausi 5 | Lukukausi 6 |
|
|
|
Ajoitettu lukukauden 6 ja 7 välillä | ||
| ||
Lukukausi 7 | Lukukausi 8 | |
|
|
Ohjelman tulos
Valmistunut osoittaa kykynsä:
- Erottele ja käytä nykyisiä käytäntöjä teollisuudesta ja stipendeistä, jotka liittyvät kirjanpitoon, markkinointiin, asiakaspalveluun, henkilöstöresursseihin, toimitusketjun hallintaan, terveyteen ja turvallisuuteen, kustannuslaskentaan ja hinnoitteluun, vieraanvaraisuuteen ja riskienhallintaan.
- Tunnistaa, arvioida ja/tai soveltaa erilaisia menetelmiä, taitoja, työkaluja ja järjestelmiä, joita käytetään erilaisilla kulinaariseen harjoitteluun ja opiskeluun liittyvillä aloilla.
- Tutki ja analysoi yhteiskunnallisia, ympäristöllisiä, kulttuurisia, taloudellisia, kulinaarisia ja/tai markkinoiden vaatimuksia paikallisella, alueellisella ja kansainvälisellä tasolla.
- Tee tehokasta yhteistyötä osana monipuolista kulinaarista johtoryhmää kehittääksesi strategioita organisaation tavoitteiden toteuttamiseksi erilaisissa ruokapalveluympäristöissä.
- Kehitä ja hallitse strategisia kumppanuuksia, asiakaspalvelua ja ihmissuhteita opinto- ja harjoittelualojen pohjalta.
- Suunnittele ja toteuta perustavanlaatuisia nykyaikaisia ruoanlaittotekniikoita, jotka heijastavat kehittynyttä tietämystä elintarviketeoriasta ja -käytännöstä, ravitsemuksesta ja kulinaarisessa teollisuudessa käytetyistä ammattijärjestelmistä.
- Käytä johtamisen teorioita ja metodologioita antaaksesi suosituksia erilaisiin kulinaarisiin toimintoihin liittyvien organisaation tavoitteiden toteuttamiseen.
- Kehitä uusi elintarviketuote, yritys ja/tai tapahtuma markkinoiden toteuttamisen helpottamiseksi.
- Käytä kehittyneitä johtamistekniikoita ja teorioita tukemaan laajamittaisia, usean yksikön kulinaarisia toimintoja.
- Seuraa kulinaariseen johtamiseen liittyviä muuttuvia käytäntöjä ja kehittyvää tietämystä valitaksesi strategioita elinikäiseen oppimiseen ja ammatilliseen edistymiseen opiskelualalla.
- Tutki henkilökohtaisia vahvuuksia, heikkouksia ja tiedon rajoituksia kehittääksesi strategioita, jotka edistävät kasvua ja rakentavat johtamispotentiaalia.
- Kommunikoi tietoa ja käsitteitä käyttämällä kehittyneitä suullisia ja kirjallisia taitoja, jotka kuvastavat kurinpidollisia normeja.
- Käytä laadullisia ja/tai määrällisiä tietoja kehittääksesi vakuuttavia argumentteja, tehdäksesi järkeviä arvioita ja soveltaaksesi käsitteitä, periaatteita ja tekniikoita, jotka antavat tietoa tai tehostavat erilaisia kulinaarisia toimintoja.
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
Sinun urasi
Mahdollisuuksien maailma odottaa sinua valmistuessasi. Tämän ohjelman suorittaminen osoittaa sitoutumisesi keittiöön, mikä erottaa sinut muista kokeista. George Brownissa oppimasi kulinaariset taidot ovat työnantajien kysyntää kaikkialla Kanadassa ja kansainvälisesti, ja saat koulutuksen menestyksekkään uran rakentamiseen kotona tai ympäri maailmaa.
Vaikka jotkut tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa uransa lähtötason asemassa, heillä on tiedot ja taidot nopeuttaa Pathways . Valmistuneen keskittymisestä ja kokemustasosta riippuen mahdollisia Pathways ovat:
Ruokapalveluiden työllisyysalueet | Mahdolliset urapolut |
Moniyksikköinen ruokapalvelu |
|
Eläketilat ja ketjut |
|
Vieraanvaraisuus ja matkailu |
|
Sopimusruokapalveluiden hallinta |
|
Monitoimikoneet ja välittäjät |
|
Jakelijat |
|
Liiketoiminnan konsultointi |
|
Yrittäjyys |
|
Tulevaisuuden opiskeluvaihtoehdot
Tämän ohjelman valmistuneet ovat valmiita jatkamaan opintojaan maisteriohjelmissa liiketalouden, gastronomian ja ympäristöopintojen aloilla.
Valmistuneet voivat myös olla oikeutettuja suoraan Culinary Arts - Italian ja Ranskan leivonnaisten ohjelmiin ja Food and Nutrition Management -ohjelmaan.
Ota yhteyttä ohjelman koordinaattoriin saadaksesi lisätietoja.