Keystone logo
George Fox University

George Fox University

George Fox University

Johdanto

Olla tiedossa.

Lupaus: At George Fox, jokainen opiskelija on tiedossa - henkilökohtaisesti, akateemisesti ja henkisesti.

Se on toivoa jokainen opiskelija tuo college kokemus. Olla tiedossa nimellä. Ymmärrettävä, arvostetaan, kannustetaan ja kohotettuna. George Fox, joka tunnetaan keinoja, että professorit ja henkilökunta yhteyden opiskelijoiden aidoissa tavalla - henkilökohtaisesti, akateemisesti, hengellisesti - tunnustetaan, että me kaikki tulleet tähän paikkaan eri taustat, elämänkokemusta ja unelmia tulevaisuuden. Tunnetuksi tarkoittaa, että opiskelijat paitsi oppia uusia ideoita, he jakavat omia. Olla tiedossa keinoja kuultavaksi.

Kun opiskelija tuntee millaista on tiedossa tällä tavalla, he innostua. Ja silloin todellinen muutos tapahtuu. Tieto siirtyy mielen sydämeen. Ura muuttua tehtävissä. Usko muuttuu teoiksi. Ja siksi aloitamme yksinkertaisella lupauksen, että jokainen opiskelija on tiedossa.

kansallisesti tunnustettu

George Fox tunnetaan kansallisesti standout Christian University, sijoitus kärjessä 10 Forbes Median sijoitusta "The Best Uskonnollisesti Affiliated Colleges." Me luokitellaan US News & World Report kuin ensisijainen alueellinen yliopisto, ja Forbes johdonmukaisesti riveissä meidät kärjessä Christian korkeakoulut kansakunnan.

akateemisesti tiukka

Opiskelijat George Fox nauttia haastava opetussuunnitelman, joka kannustaa merkittävää stipendin ja sovellus. Ja jatko opiskelijoille Richterin Scholars Program, esimerkiksi järjestää alkuperäinen tutkimus tiedekunnan mentoreita - tutkimiseen kysymyksiä kuten parannuskeinoja rintasyövän tutkimalla diabeteksen solutasolla, tai opiskella trauma ja kognitiivista kehitystä. Olemme yksi vain 11 oppilaitokset, kuten Yale, Dartmouth, Cal Tech ja University of Chicago, osallistua tähän arvokkaaseen ohjelmaan.

opiskelija Kohdennettu

Tiedekunnan ja ylläpitäjät muotoilu ohjelmia, jotka laittaa opiskelijat ensin tunnustaa, että jokainen opiskelija on erilaiset tavoitteet ja tarpeet. Vuodesta henkilökohtainen akateemisen ohjausta käynnissä hengellisen muodostamisen, tiedekunnan ohjauksen ja uraohjaukseen, koko opetusprosessissa George Fox on järjestetty noin opiskelijoidemme kasvua ja menestystä.

relationally Suunniteltu

Koska Kristus-keskeinen yliopisto juurtunut Friends perinne, George Fox on ainutlaatuisesti suunniteltu edistämään mielekkäitä suhteita. Opiskelija tietää niiden professoreiden etunimellä, ja puolestaan ​​professorit ovat tahallisia tietämisestä oppilaitaan on etunimellä. George Fox, uskomme muutosjohtaminen oppiminen alkaa kokonaisvaltaista, aitoja suhteita - ja tällaisen yhteysvaihtoehdoista etusijalla on erottaa meidät muista.

mahdollisuus Rich

George Fox tarjoaa resurssit kansallisen yliopiston ja saatavuutta mahdollisuuksia vain pienemmän yliopisto voi tarjota. Ja jatko opiskelijat osallistuvat mullistavista kokemuksia kuten tiedekunnan-ohjausta tutkimushankkeita, harjoittelupaikkoja ja opiskella ulkomailla ohjelmia. Vaihtoehdot ovat erilaisia. Täällä opiskelija voi suorittaa näytelmän, kilpailevat NCAA Division III joukkuelajeissa, laulaa kuorossa, ja jopa johtaa ylioppilaskunnan. Meidän pienempi koko merkitsee suuria mahdollisuuksia.

Faith Infused

Faith läpäisee kaikki näkökohdat oppimiskokemus George Fox. Tiedekunnan ja ylläpitäjät, jotka ovat kaikki tunnustavia kristittyjä, on omistettu integroida uskoa ja oppiminen, ja intohimoisesti auttaa opiskelijoita täyttämään ammatillista tehtävissään. Opiskelija saa syvemmän ymmärryksen Jumalan yhteydessä Kristukseen keskittyvän yhteisö keskittyy rakastavan Jumalan ja ihmisten ja oppimalla usko voi kehittyä koko henkilöt tulevat erinomaiset ammattilaiset.

palvelualttius

George Foxin vakavasti haaste Jeesuksen olevan tekijöille rakkauden ja sovinnon maailmassa. Opiskelijat osallistuvat koulu tukema palvelu matkoja monipuolinen kulttuurien asetukset, kuten Dream Center Los Angeles, The Makah Nation Washington, tai Swazimaa auttaa aidsin uhreja. Jotkin ohjelmat, kuten tekniikan, integroida palvelu opetussuunnitelmaan. Joka syksy, yliopiston sulkeutuu kampuksen vuosittainen Tarjoile Day ja lähettää yli 2000 opiskelijaa, professorit ja työntekijät vapaaehtoistyötä yhteisössä.

maailmanlaajuisesti sitoutuneesta

Perustamisestaan ​​lähtien George Fox on kannustanut oppilaita etsimään tapoja tehdä uskonsa asiaan maailmassa. Sitoutumisemme etsivän, opiskella ulkomailla ja puututaan sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kysymyksiä meidän päivä on auttanut luomaan oppimisympäristö, joka korostaa globaalia tietoisuutta ja sitoutumista. George Fox on sijoittunut US News & World Report kärjessä 60 pois noin 1800 akkreditoitu korkeakouluissa ja yliopistoissa kansakunnan prosenttiosuus ulkomailla opiskeleville. Jatko-ja palvelu matkoja jatkossakin käsiteltävä monimutkaisia ​​sosiaalisen oikeudenmukaisuuden huolenaiheita Afrikassa, Intiassa, Brasiliassa, Ukrainassa ja Romaniassa.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Kysymyksiä