Keystone logo
George Mason University Ympäristö- ja kestävän kehityksen kandidaatti
George Mason University

Ympäristö- ja kestävän kehityksen kandidaatti

Fairfax, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline *

Aug 2024

USD 4 897 / per semester **

Kampuksella

* Kansainväliselle opiskelijalle | Kotimainen opiskelija on 1. helmikuuta.

** valtionopetus kokopäiväistä (12-15 opintopistettä); USD 16 980 - osavaltion ulkopuolinen lukukausimaksu kokopäiväisesti (12-15 opintopistettä); 1 803 USD - pakollinen opiskelijamaksu

Johdanto

Tämä innovatiivinen monitieteinen ohjelma yhdistää ihmisen käyttäytymisen ja ympäristötieteen tutkimuksen. Se korostaa taloudellisten markkinoiden, politiikan ja ihmisten käyttäytymisen keskeistä roolia ympäristöongelmien luomisessa ja ratkaisemisessa. Siinä korostetaan sosiaalista ja ympäristöllistä oikeudenmukaisuutta ja tarkastellaan kestävän kehityksen ohjelmien vaikutusta globaaliin ympäristöön ja ihmisyhteisöihin.

Ensimmäisestä viimeiseen luokalle opit tekemällä. Palvelu ja kokemuksellinen oppiminen ovat olennainen osa pääaineenamme. Mason's Office of Sustainability koordinoi monenlaisia kampuksen kestävän kehityksen ohjelmia, ja sinä myötävaikutat Masonin kestävän kehityksen tavoitteisiin käytännön projekteilla omalla kampuksellasi.

Työskentelet myös alueellisesti. Sijaintimme lähellä Washington DC:tä tarjoaa pääsyn harjoittelupaikkoihin ja palveluoppimismahdollisuuksiin valtion virastoissa, vihreissä yrityksissä ja ympäristöjärjestöissä. Teemme yhteistyötä innovatiivisten DC-alueen maatilojen kanssa, mukaan lukien kaupunkiviljelijät, jotka yhdistävät kestävän viljelyn ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden. Voit ansaita opintopisteitä harjoittamalla kenttäopintoja alueellisissa luonnonsuojelukohteissa tai ilmoittautumalla vaihtoehtoisiin tauko- ja opiskeluohjelmiin, jotka on räätälöity kestävyydestä, luonnonsuojelusta ja ympäristöoikeudenmukaisuudesta kiinnostuneille opiskelijoille.

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Opetussuunnitelma

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä