Keystone logo
Georgetown University Qatar

Georgetown University Qatar

Georgetown University Qatar

Johdanto

Tietoa Georgetownin yliopistosta Qatarissa

Georgetownin yliopisto Qatarissa (GU-Q) on toinen paikka Georgetownin yliopistossa, joka sijaitsee Education Cityssä Dohassa. Yliopisto tarjoaa neljän vuoden perustutkinto-ohjelman kansainvälisissä asioissa, mikä johtaa tutkinnon suorittamiseen ulkomailla (BSFS). Opiskelijalla on mahdollisuus valita yksi neljästä suuresta yhtiöstä ja yksi kolmesta todistuksesta.

GU-Q tarjoaa myös erilaisia johtajan ja ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksia ja toimii asuinpaikkana Georgetownin yliopiston jatkokoulutuksen hätä- ja katastrofienhallintaohjelmalle.

Georgetownin yliopisto

Vuonna 1789 perustettu Georgetownin yliopisto koostuu elinvoimaisesta poikkeuksellisten opiskelijoiden, tiedekunnan, alumnien ja ammattilaisten yhteisöstä, joka on omistettu tutkimukseen, apurahaan, uskoon ja palveluun.

Tehtävä

Georgetownin yliopisto Qatarissa (GU-Q) on sitoutunut täyttämään Georgetownin yliopiston tehtävänsä edistää henkistä, eettistä ja henkistä ymmärrystä vakavalla ja jatkuvalla keskustelulla eri uskontojen, kulttuurien ja uskomusten keskuudessa. Yliopiston tämän hengen hengessä Georgetownin Qatarin kampus harjoittaa koulutusta, tutkimusta ja palvelua edistääkseen tietämystä ja tarjoamalla opiskelijoille ja yhteisölle kokonaisvaltaisen opetuskokemuksen, joka tuottaa maailmanlaajuisia kansalaisia, jotka ovat sitoutuneet palvelemaan ihmiskuntaa. Esitämme Georgetownin yliopiston arvot; pyrkivät rakentamaan Edmund A. Walshin ulkoministerikoulun maailmanluokan mainetta; ja työskentele kumppanimme, Qatar-säätiön, kanssa pyrkimyksissään saavuttaa Qatarin kansallinen visio 2030 ja auttaa kehittämään Qatarin tietotaloutta.

Näkemys

Visiomme on tunnustaa Lähi-idän kansainvälisten asioiden johtavaksi akateemiseksi laitokseksi osoittamalla opetuksen, tutkimuksen ja yhteisöllisen ulottuvuuden jatkuvaa huippuosaamista.

Miksi Qatar

Qatar, joka on siunattu yhdellä maailman korkeimmista bruttokansantuotteista asukasta kohti, sijaitsee itä- ja lännen risteyksessä. Moderni, menestyvä maa Lähi-idän sydämessä, jossa on kunnianhimoinen kehitysnäkymä, se tarjoaa korkeatasoista elintasoa, erinomaiset tilat, modernin infrastruktuurin sekä paikallisen ja kosmopoliittisen kulttuurin yhdistelmän. Qatarista on tullut alueellisten ja maailmanlaajuisten verkostojen ja kansainvälisen diplomatian, energian, talouden ja talouden, median ja urheilun kokousten keskus.

Tällä on lukuisia kulttuurisia, henkisiä ja taiteellisia tapahtumia ja tapahtumapaikkoja - mm. IM Pei suunnittelema islamilaisen taiteen museo. Maa tarjoaa turvallisen ja perheystävällisen ympäristön ja on hyvä paikka asua, opiskella ja työskennellä. Sen keskeinen sijainti tekee siitä ihanteellisen sijainnin Aasian, Afrikan ja Euroopan kohteiden tutkimiseen. Suorat lennot yhdistävät Dohan kaupunkeihin eri puolilla maailmaa.

Akkreditointi

Georgetownin yliopiston akkreditoi Lähi-valtioiden korkeakoulukomitea, joka on Yhdysvaltain opetusministeriön ja korkeakoulujen akkreditoinnin neuvoston tunnustama institutionaalinen akkreditointielin. Lähi-valtioiden alueeseen kuuluvat Kolumbian piiri, Delaware, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania, Puerto Rico ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret.

Georgetownin yliopiston Qatarin kampus on lisäksi Washingtonin yliopiston yliopisto. Qatarin akateemiset ohjelmat ovat Lähi-valtioiden korkeakoulukomitean hyväksymiä ja Qatarin osavaltion paikallishallinnon tunnustamia.

Yliopisto on suorittanut uudelleen akkreditointitarkastelun keväällä 2012. Tämä prosessi tapahtuu 10 vuoden välein ja sitä sovelletaan koko yliopistoon.

Sijainnit

  • Doha

    Education City | P.O. Box 23689, , Doha

Kysymyksiä