Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Johdanto

Mitä me tarjoamme:

Sijoitettu Amerikan 10 parhaan yritysohjelman joukkoon, 2019; Parhaat verkkokoulut, 2020; Paras online-arvo-oppilaitos, 2018; Paras hinta-arvoiset koulut Georgiassa, 2019; 50 parasta MBA-ohjelmaa, 2018; Paras markkinoinnin koulutusohjelma, 2020; Ylempi kandidaatin tutkinto henkilöstöhallinnossa, 2018

Tiedekuntaryhmä, jonka opiskelijat ja ikäisensä tunnustavat johdonmukaisesti kampuksen parhaaksi opettajaksi - kiinnostava, tarjoava aineellista neuvontaa ja käytettävissä opiskelijoiden avuksi.

Uusin innovatiivinen tekniikka on integroitu opetussuunnitelmaamme ja luokkahuoneisiimme. Oppimistyökalut ovat käytössä, ja niissä painotetaan tekniikan käyttöä yritysten nykyisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Tehtävänanto

Kauppakorkeakoulun tehtävänä on tarjota sen monipuolisille opiskelijaväestön laadukkaille perustutkinto- ja jatko-opinto-ohjelmille, jotka tuottavat tutkinnon suorittaneille tietoja ja taitoja auttamaan heitä menestymään liiketoiminta-urassaan, jatko-opinnoissaan ja täyttämään henkilökohtaisen potentiaalinsa . Pyrimme parantamaan opiskelijoiden akateemista kokemusta asiaankuuluvien tiedekunnan opetustoimintojen, yhteiskuntapalvelujen, Lounais-Georgian alueen kannalta merkityksellisten soveltavien tieteellisten pyrkimysten ja ammatillisen toiminnan avulla. Tähän sitoumukseen sisältyy seuraavien standardien noudattaminen:

  • Rehellisyys ja rehellisyys vuorovaikutuksessa ja sitoutumisessa
  • Oikeuksien, erojen ja ihmisarvon kunnioittaminen
  • Vastuu henkilökohtaisesta käyttäytymisestä

Sijainnit

  • Americus

    GSW State University Drive,800, 31709, Americus

    Kysymyksiä