Keystone logo
© Global Business School
Global Banking School

Global Banking School

Global Banking School

Johdanto

GBS on korkeakoulutuksen tarjoaja, joka tarjoaa valikoiman alaan liittyviä kursseja kahdeksalla kampuksella Lontoossa, Manchesterissa, Birminghamissa, Leedsissä ja muualla.

Työskentelemme yhteistyössä useiden Ison-Britannian johtavien korkeakoulujen tarjoajien kanssa ja tarjoamme ammatillisia, perustutkinto- ja jatko-ohjelmia rahoituksen, kirjanpidon, liike-elämän, matkailun, terveydenhuollon ja muiden aloilla.

Pyrimme auttamaan opiskelijoitamme menestymään nykypäivän kilpailluilla työmarkkinoilla tarjoamalla erinomaisia yhteyksiä työnantajiin ja keskittyen henkilökohtaiseen akateemiseen ja uraohjaukseen erikoiskurssiemme lisäksi.

Otamme opiskelijoiden rekrytointiin inklusiivisen lähestymistavan tavoitteenamme laajentaa korkeakoulutukseen pääsyä alalla tällä hetkellä aliedustettuina olevien ryhmien keskuudessa.

Olemme Opiskelijarekisterin hyväksytty instituutti, ja laadunvarmistusvirasto on tarkastanut ja hyväksynyt.

Kampuksen ominaisuudet

GBS Greenfordin kampuksella ja sen ympäristössä

Greenford-kampuksemme on upea laitos Länsi-Lontoossa, lähellä Lontoon ikonista Wembley-stadionia. Kätevien liikenneyhteyksien ansiosta voit tutustua Lontoon Cityyn, joten voit löytää rauhan hehtaareilla kauniissa vehreissä maisemissa samalla kun nautit yhden Ison-Britannian jännittävimmistä kaupungeista. Greenfordin kampus on globaali pääkonttorimme, joka tuo monia uusia mahdollisuuksia paikalliselle yhteisölle ja talouteen.

Greenford sijaitsee Lontoon Ealingin kaupunginosassa, ja siinä on kaikki se viehätys, jota voit odottaa pikkukaupungin keskustasta, jossa on vahva yhteisöllinen tunnelma. Siellä on paljon tekemistä, kun opiskelijat eivät opiskele, tarjolla on paikallisia puistoja, urheilumahdollisuuksia ja vilkasta keskustaa, jossa on hyvä valikoima baareja ja ravintoloita.

Lähistöllä on ikonisia maamerkkejä, kuten Wembley Stadium, ja Greenfordin kampus on täydellinen paikka niille, jotka haluavat opiskella pienessä yhteisössä, kun iso kaupunki on aivan oven takana.

Ominaisuudet ja tilat

Greenfordin kampuksellamme opiskelee 1 000 opiskelijaa, joten liityt osallistavaan yhteisöön, jossa on kunnianhimoisia, samanhenkisiä ihmisiä, jotka ovat omistautuneet parantamaan tulevaisuuden uranäkymiään. Voit odottaa huippumodernien tilojen parantavan oppimiskokemustasi, tasapainossa virkistystiloilla nauttiaksesi yhteisöstä ja kasvattaaksesi verkostoasi.

    Sijainnit

    • Greenford

      891 Greenford Road Greenford London, UB6 0HE, Greenford

      Kysymyksiä