Keystone logo
Goodwin College

Goodwin College

Goodwin College

Johdanto

Goodwin College on innovatiivinen oppimisyhteisö joka antaa ahkeria opiskelijat voivat tulla haluttu työntekijää.

Räätälöimme ohjelmia tarpeisiin työnantajien, ja me muotoilla ne sopivat elämää opiskelijat. Sarjat ovat kätevästi tarjotaan ympäri vuoden - päivää, iltaisin, viikonloppuisin, ja verkossa. Astetta voidaan joustavasti kerrostaa poikki todistus, osakkuusyrityksen ja kandidaatin ohjelmia erilaisia ​​in-demand aloilla.

Vielä parempi, me surround meidän opiskelijoille henkilökohtaista tukea ja ammatillista ohjausta he tarvitsevat - ei vain ansaita astetta, mutta muuttaa elämää itselleen, heidän perheilleen ja yhteisöilleen.

Goodwin College on voittoa tavoittelematon korkeakoulun ja on akkreditoitu New England Association of kouluissa ja oppilaitoksissa (NEASC) kautta komission Korkea-asteen oppilaitosten. Goodwin College perustettiin vuonna 1999, jonka tavoitteena on palvella monipuolinen opiskelija väestön ura keskittyi koulutusohjelmat, jotka johtavat voimakkaaseen työhön tuloksia.

Tehtävä

Tehtävänä Goodwin College on kouluttaa monipuolinen oppilasmäärä dynaamisessa ympäristössä, joka tasaa koulutus, kauppa ja yhteisö. Innovatiivinen opinto-ohjelmiin valmistaa opiskelijoita ammatillisen uran samalla edistää elinikäistä oppimista ja kansalaisvastuuta. Koska vaaliminen college yhteisö haastamme opiskelijoiden, tiedekunnan henkilökunnan ja hallinnon toimia mahdollisimman korkeinta akateemista, ammatillista ja henkilökohtaista potentiaalia.

Tarkoitus:

 • Luoda dynaaminen koulutus ympäristö, joka laatii ja edistää opiskelijoiden ammatillista uraa ja samalla kehittää arvostusta humanististen, tieteen ja taiteen.
 • Kasvattaa opiskelijoita ympäristössä, joka juhlii eri kulttuurien, iät, kokemuksia ja mielipiteitä.
 • Tarkentaa menetelmiä, jotka tukevat ja säilyttävät ja jatko-opiskelijoille.
 • Sopeuttamaan ohjelmia muuttuviin tarpeisiin ylioppilaskunnassa, työvoiman ja yhteiskunnalle.
 • Rikastuttaa paikallista ja globaalien yhteisöjen muodostetaan ja ylläpidetään yhteistyösuhteita jotka luovat koulutus-, taloudellisia ja kulttuurisia etuja.
 • Auttaakseen valmistuneista tunnistamiseen ja turvaamiseen ammatillisia mahdollisuuksia.
 • Antaa opiskelijalle puitteet tehdä eettisiä päätöksiä ja suorittaa itse ammatillista huolellisuutta.

Institutional Tulokset

At Goodwin College, uskomme, että jokainen opiskelija valmistuneista on tiettyjä kykyjä riippumatta lukuvuoden ohjelma. Kutsumme näitä keskeisiä kykyjä Institutional Outcomes.

Valmistuttuaan Goodwin College opiskelijat tahtoa:

 • Kielitaito valitsemaansa koulutusaloittain.
 • Hallussaan tehokkaan viestinnän ja analyyttisiä taitoja.
 • Hankkia halu ja tarvittavat taidot osallistua elinikäiseen oppimiseen.
 • Osoittaa kansalaisvastuuta.

Arvot (hyväksytty 2012)

Goodwin College Core Values ovat sen syvästi uskomuksia, jotka edustavat poliisiakatemian tärkeimpinä ja olennainen voimat. Niissä määritellään intohimomme, mitä teemme ja miten päätämme tehoavat ja valittaa opiskelijoille, työntekijöille ja suurempi Goodwin yhteisö.

Keitä me olemme

Uskomme kaikkien pitäisi saada laadukasta koulutusta. Uskomme, että sinun pitäisi olla mahdollisuus onnistua, missä olet ollut tai jos aiot mennä. Ehkä et löytänyt menestystä toiseen college, tai et vain ei usko sinulla oli aikaa, rahaa tai tukea nähdä college läpi. Goodwin on täällä käännä se sinulle. Aloita tulevaisuudessa tänään Goodwin.

Sijainnit

 • East Hartford

  One Riverside Drive East Hartford, 06118, East Hartford

Kysymyksiä