Keystone logo
Goshen College Online

Goshen College Online

Goshen College Online

Johdanto

Visio

Goshen College tunnustetaan vaikutusvaltainen johtava vapaat taidot keskittyy kansainväliseen, kulttuurien, tieteidenvälistä, ja integroiva opetuksen ja oppimisen, joka tarjoaa jokaiselle opiskelijalle elämää suunnata tarina upotettu Kristus-keskeinen perusarvot: maailmanlaajuinen kansalaisuus, myötätuntoinen rauhanpalauttamisen palvelija johtajuutta ja intohimoinen oppimista.

Tehtävä

Goshen College on taiteet college omistettu kehittämiseen ilmoitti, articulate, herkkä, vastaa kristittyjä.

Koska ministeriö Mennonite Church pyrimme integroimaan kristillisten arvojen kanssa koulutus-, sosiaali- ja työelämään. Yhteisönä uskon ja oppiminen, pyrimme myönteisesti henkilökohtaiseen, henkinen, hengellinen ja sosiaalinen kasvu jokaisessa ihmisessä. Pidämme koulutus moraalisena toimintaa, joka tuottaa palvelija-johtajat kirkon ja maailman.

Core Values

Klo Goshen College aiomme luoda yhteisön uskon ja oppiminen rakentuu viidestä perusarvoja: Christ-keisyyttä, intohimoinen oppiminen, palvelija johtaminen, myötätuntoinen rauhanpalauttaminen ja globaali kansalaisuus. Akateemisen ohjelma ja yhteistyö opetussuunnitelman opetusohjelmat suorittaneet varten:

Elämä, joka on Kristus-keskeinen, jossa

heijastava usko joka ruokkii henkinen kasvu yksilön ja yritysten yhteyksissä aktiivinen uskossa, joka ilmoittaa kaikki elämän valinnat Uskomme Jumala on perusta kaiken viisauden ja tiedon. Kristuksen kautta löydämme armollinen anteeksiantoa ja kutsu päivittäin, henkilökohtainen kävellä valtuudet Pyhän Hengen. Meitä johtaa Kristuksen meidän totuuden etsiminen.

I Kor 03:11: "Sillä kukaan ei voi antaa mitään perustetta muuta kuin se, joka on luotu; että säätiö on Jeesus Kristus. "

Elämä PASSIONATE LEARNING kautta

hallintaa merkittävän koulutusaloittain pohjana elinikäisen oppimisen, palvelu, suhteet, ja työ sosiaalisesti ja kulttuurisesti monimuotoisen yhteydessä laaja perusta tiedon, taitojen, prosesseja ja menetelmiä johdettu taiteet opetussuunnitelma, joka tarvitaan järjestelmällistä tutkimusta ja ongelmanratkaisu Uskomme uskomme tukee tiedon. Koska oppimisyhteisö, me edistää matka elinikäisen oppimisen, kannustaa toisiaan etsimään totuutta hartaasti. Tämä henki akateemista huippuosaamista rikastuttaa suhteita, maailmamme ja uskomme Jeesukseen Kristukseen.

II Peter 1: 5-8: "Juuri tästä syystä, sinun täytyy kaikin tavoin tukemaan uskosi hyvyyttä, ja hyvyyden tietämyksen ja tiedon itsehillintää, ja itsehillintää kestävinä, ja kestävyyttä kanssa jumalisuutta, ja jumalinen ja keskinäistä kiintymystä, ja keskinäinen kiintymys rakkaudella. Sillä jos teillä on nämä ja ne yhä kesken teitä, ne pitää teitä olemasta tehoton ja hedelmättömäksi tuntemisessa Herramme Jeesuksen Kristuksen. "

Elämä SERVANT JOHTAJUUS, joka perustuu

johtajuutta kyky, joka antaa oman ja muiden terve ymmärrys itsensä ja toiset heijastuu suhteita keskinäisen riippuvuuden ja molemminpuolisen vastuun

Uskomme, että palvelija johtaminen on kirjattu täydellisesti elämässä henkilö Jeesuksen Kristuksen. Me nöyrästi kumoaa oman edun etuja muiden johtavien vahvuus rakkauden Jumalan antaman, koska rakkauden muita kerääntyy Jumalan yhteisössä. Noudattamalla Kristuksen esimerkkiä, luomme kulttuurin johtamisen ominaista iloista palvelijana.

Matthew 20: 26-28: "Mutta joka haluaa olla suuri joukossa täytyy olla palvelija." Fil 2: 5,7: "In suhteita keskenään, on sama mielentila kuin Kristuksessa: Kuka ... ottaen hyvin luonteen palvelija, tehtiin ihmisen kaltaiseksi. "

Elämä myötätuntoinen rauhanpalauttamisen kanssa

henkilökohtainen koskemattomuus, joka edistää kyky ratkaista konflikteja ja edistää oikeudenmukaisuutta sitoutumista monimuotoisuutta kaikissa muodoissaan sekä käsitteellisesti ja käytännössä Kuten Christian rauhantekijät, me omaksua "shalom" - rauha, jonka Jumala aikoo ihmiskunnalle. Olemme sitoutuneet rakentamaan "rauhanomaisissa valtakunnan" harjoittelemalla armosi, palauttaa oikeudenmukaisuus, harjoitellaan rasisminvastaisuus, rakastava vihollisiamme ja puolustavat riistetyille. Me luopua ahdistava, väkivaltainen tuhoisat voimat tämän maailman - ja ovat valmiita elää elämäämme esimerkkeinä Jumalan rauhan.

Matthew 5: 9: "Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsen."

Elämä maailmankansalaisuutta kanssa

kulttuurienvälinen avoimuus ja kyky toimia tehokkaasti ihmisten kanssa muiden maailman näkemyksiä vastuullinen ymmärtäminen taloudenhoitajan ihmisen järjestelmien ja ympäristön monikulttuurisessa maailmassa

Vastuullisina maailmankansalaisia, näemme, kannustaa ja juhlia Jumalan kuva toisissa. Olemme tyytyväisiä ja sisältävät "vieras" keskuudessamme - arvossa eroja maailmankatsomuksiin etsiessään kiistatonta. Haluamme ylittää esteitä ihmisten välillä ei vain akateemista opetusta ja oppimista, mutta myös mielekästä rajat kulttuurivaihtoa. Me menevät maailmaan tarjoaa lahjamme ja elämää toisten palvelemiseen.

II Corinthians 5: 18-20: "Kaikki tämä on Jumalasta, joka sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran; eli Kristuksessa Jumala sovitti maailman itsensä kanssa eikä lasketa heidän rikkomuksiaan heitä vastaan, ja uskoi sovituksen sanan meille. Olemme siis Kristuksen lähettiläitä, koska Jumala tekee hänen kehoittaa meidän kauttamme; me hartaasti teitä Kristuksen puolesta, sovittaa itsenne Jumalan kanssa. "

Sijainnit

  • Goshen

    1700 South Main Street Goshen, Indiana 46526, , Goshen

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä