Keystone logo
Graceland University Kauppatieteiden kandidaatti
Graceland University

Kauppatieteiden kandidaatti

Lamoni, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Request pace

Request application deadline

Aug 2024

USD 19 950 *

Sekoitettu, Kampuksella

* lukukausi 2024-25

Johdanto

Rahoitusalan ammattilaisena sinulla on ratkaiseva rooli liiketoimintapäätösten ohjaamisessa ja niihin vaikuttamisessa. Taloudellisen analyysin, riskien arvioinnin ja strategisen suunnittelun asiantuntemuksesi on avainasemassa, kun autat muokkaamaan tärkeitä päätöksiä, jotka edistävät organisaatioiden menestystä. Vaihtoehtoisesti voit rahoitusalan tutkinnon suorittaneena tavoitella uraa rahoitussuunnittelijana. Rahoitusmarkkinoiden ja investointien tuntemuksesi ansiosta voit auttaa asiakkaita tekemään taloudellisia päätöksiä ja saavuttamaan omat taloudelliset tavoitteensa.

Gracelandin rahoituksen pääaine rakentuu rahoituksen, taloustieteen, matematiikan ja laskentatoimen kursseille, jotka antavat sinulle vahvat kvantitatiiviset, kriittisen ja analyyttisen ajattelun taidot. Tämän perustietämyksen lisäksi saat urakohtaista, alakohtaista rahoitussisältöä, jossa on kokemukseen ja simulaatioihin perustuvaa oppimista, joka perustuu ammatillisiin eettisiin sääntöihin.

Miksi valita Gracelandin rahoitusalan tutkinto?

Gracelandin rahoituksen pääaine on suunniteltu täydentämään muita liike-elämään liittyviä pääaineita, mikä mahdollistaa saumattoman kaksois- tai jopa kolmoisopintojen suorittamisen, mikä antaa paremman erikoistumisasteen ja valmistautumisen nykyaikaisen yritysmaailman suosituimpiin työpaikkoihin. Rahoituksen pääaineohjelman opetussuunnitelma perustuu perusperiaatteeseen, jonka mukaan opiskelijoita valmistetaan sosiaalisesti valveutuneiksi ja valmiiksi aloittamaan urat, jotka tekevät maailmasta paremman paikan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia hioa taitojasi osallistumalla Gracelandin yliopiston sijoitusklubiin. Gracelandin yhteistyöympäristö tarjoaa opiskelijoille läheiset työsuhteet ikätovereidensa ja professoreidensa kanssa, ja sitä täydentää erittäin sitoutunut alumniyhteisö, joka tarjoaa pääsyn ja mahdollisuuden rakentaa vahvan ammatillisen verkoston.

Pääsymaksut

Opiskelijoiden suosittelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä