We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Gustavus Adolphus College

Gustavus Adolphus College

Gustavus Adolphus College

Johdanto

Gustavus Adolphus College on erittäin valikoiva, yksityinen, yhteiskoulutusasunto, vapaa-ajan taiteiden korkeakoulu, joka on sidoksissa Amerikan evankelis-luterilaiseen kirkkoon (ELCA). Vuonna 1862 perustettu se on arvostanut luterilaista ja ruotsalaista perintöään koko historiansa ajan. Yliopistoa ohjaavat viisi perusarvoa: huippuosaaminen, yhteisöllisyys, oikeudenmukaisuus, palvelu ja usko.

Gustavus Adolphus College on kirkkoon liittyvä asuinrakennusten taideopisto, joka on vahvasti juurtunut ruotsalaiseen ja luterilaiseen perintöön.

College tarjoaa korkean toiveen opiskelijoille ja lupaa vapaiden taiteiden koulutusta, joka on tunnustettu huippuosaamista tiedekunnalta, joka ilmentää korkeimpia opetuksen ja apurahan standardeja. Gustavuksen opetussuunnitelma on suunniteltu tuomaan opiskelijat hallitsemaan tiettyä opintoaluetta yleisessä kehyksessä, joka on sekä monitieteinen että kansainvälinen.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Saint Peter

    West College Avenue,800, 56082, Saint Peter

    Kysymyksiä