Keystone logo
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Johdanto

Tervetuloa HAMK

Olemme noin 9 000 ihmisen tiimi, joka muokkaa biotalouden, terveydenhuollon, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuutta. Toimimme seitsemällä kampuksella, verkossa ja kansainvälisesti. Tarjoamme opiskelijoillemme, henkilökunnallemme ja kumppaneillemme poikkeuksellisia työkaluja ja ympäristöjä työskennellä ja tehdä yhteistyötä hyödyllisten toimien toteuttamiseksi.

HAMK sijaitsee Etelä-Suomessa. Pitkä, 1840-luvulle ulottuva historiamme on mahdollistanut meille kilpailukykyisen, nykyaikaisen yliopiston, jolla on kansainvälisesti tunnustettu opetuslaatu.

Kansainvälinen yliopisto

Toivotamme tervetulleeksi opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Meillä on yli 850 kansainvälistä opiskelijaa yli 70 maasta rikastuttamaan HAMK kansainvälistä ympäristöä. Tarjoamme globaalin ympäristön, jossa opiskelijat kohtaavat erilaisia kulttuurisia näkökulmia ja saavat kansainvälisiä kontakteja, joita työnantajat maailmanlaajuisesti arvostavat.

Opiskelu HAMK

Meillä on ilo tarjota sinulle 14 koulutusohjelmaa tekniikan, liiketalouden, IT:n, suunnittelun, maatalouden ja metsätalouden aloilta. Tarjolla on laaja valikoima erikoisaloja, joten sinulla on valtaa muokata tulevaisuuttasi ja saada kaikki irti ainutlaatuisista vahvuuksistasi ja toiveistasi.

Me HAMK uskomme dynaamiseen koulutukseen. Opinnoissamme yhdistyvät saumattomasti teoria, käytäntö ja todelliset yhteydet varmistaen, että et vain hanki tietoa, vaan kehität myös käytännön taitoja ja syvällistä ymmärrystä alasi työelämästä. Valmistuttuasi sinulla ei ole vain tutkintoa, vaan myös taitoja, oivalluksia ja arvokkaita kontakteja, jotka vievät sinut kohti menestyvää uraa.

Opintojen aikana sinulla on mahdollisuus toteuttaa projekteja oikeille yrityksille, jolloin pääset toteuttamaan taitojasi aivan kuten ammattimaisessa ympäristössä. Nämä käytännönläheiset, käytännönläheiset opinnot, joista ammattikorkeakoulut ovat tunnettuja, hyödyttävät sekä sinua että toimialoja, joilla tulet olemaan osa.

Olemme ylpeitä, että meillä on 4 tutkimusyksikköä, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä kansainvälisten opiskelijoiden kanssa erilaisissa kiehtovissa projekteissa ja tehtävissä. Tämä yhteistyö avaa ovia loputtomiin mahdollisuuksiin ja rikastuttaa oppimiskokemustasi.

Valmistaudu siis lähtemään innostavalle matkalle HAMK ! Olemme omistautuneet antamaan sinulle voimaa joka vaiheessa!

HAMK -laatujärjestelmä

Suomalaisten korkeakoulujen laatujärjestelmiä auditoi systemaattisesti Koulutuksen arviointikeskus. Auditointiryhmän arvioinnin perusteella HAMK oli ensimmäinen korkeakoulu Suomessa, joka sai arviointialueen koulutuksesta tason ”erinomainen”.

Muista seurata meitä Snapchatissa sekä Instagramissa, Facebookissa ja TikToKissa

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Hämeen ammattikorkeakoulu

TikTok: hamk_uas

Sijainnit

 • Hämeenlinna

  Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Riihimäki

   Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

   • Valkeakoski

    Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

    • Forssa

     Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

     • Mustiala

      Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

      • Evo

       Saarelantie 1, 16970, Evo

       Kysymyksiä