Keystone logo
Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

Johdanto

Hamm-Lippstadt ammattikorkeakoulu tarjoaa työharjoitteluun ja pieniin ryhmiin korkealaatuisia opinto-ohjelmia, joilla on selkeä suuntautuminen nykyisiin ja tuleviin markkinoiden vaatimuksiin. Professorin nuori tiimi on käytännössä kokenut. Monialaisista asenteista opetus keskittyy sekä yksilön vahvuuksien edistämiseen että sosiaalisten taitojen, kuten tiimityön, edistämiseen.

Hammin ja Lippstadtin uusi yliopisto, jolla on paljon suunnittelupotentiaalia. Moderni kampus-elämä, markkinoiden ja käytännönläheiset opintojaksot, avoimuus, suvaitsevaisuus, tiimihenkeä ja korkeat vaatimukset alusta lähtien. Hammin ja Lippstadtin hiljattain rakennettuja ja esteettömiä kampuksia tarjoavat ihanteelliset edellytykset insinöörien tulevaisuuden suuntautumiselle. Kokonaispinta-ala 32 250 neliömetriä tarjoaa laboratorioita, joissa on huipputekniikan laitteita, kuten pyyhkäisyelektronimikroskooppi, teollinen CT-skanneri, 3D-projektiopinnat, sulautetut järjestelmät tai nosturata, sekä runsaasti tilaa opiskelijalle, viestintä, opetus ja tutkimus.

Lähellä tulevaisuutta

Työssä käytännöllisesti ja pienryhmissä tarjoamme erittäin korkean akateemisen korkeakoulututkinnon, jossa on selkeä suuntautuminen nykyisiin ja tuleviin markkinoiden vaatimuksiin. Professori on käytännössä kokenut ja nuori. Monialaisista asenteista opetus keskittyy sekä yksilön vahvuuksien edistämiseen että sosiaalisten osaamisten, kuten tiimityön, välittämiseen. Hankekeskeisestä työstä on alusta lähtien annettu suuri merkitys. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, luovuus ja viestintä ovat tärkeitä tekijöitä insinöörien valmistautumista varten tulevaisuudessa.

Meillä on yhteiset tavoitteet

Olemme uteliaita opiskelijoistamme, odottavat mielenkiintoisia kohtaamisia ja ylläpitävät intensiivistä, kumppanuuteen perustuvaa vaihtoa alan kanssa. Laaja organisaatiomme tarjoaa nopeita ja mutkatonta palvelua kaikilla alueilla. Urheilutoiminta ja nuorten perheiden tukeminen tarjoavat monia mahdollisuuksia. E-kirjasto, digitaalinen auditorio ja keskeinen tietämyksenhallinta tekevät yliopistosta pääsyn kaikkialta maailmasta. Olipa kyseessä kandidaatti, päällikkö tai ammatillinen jatkokoulutus: me kouluttamme nuoria, luovia ja korkeasti koulutettuja insinöörejä, joilla on erinomaiset uramahdollisuudet markkinoiden suuntautuneiden osaamisensa ansiosta.

Ylempi matematiikka ei ole tylsää teoriaa

Luonnontieteet ovat perusta tekniikan tutkintoon. Opetussuunnitelmat perustuvat koulun hankkimaan matematiikan, fysiikan, kemian ja biologian tietämykseen ja sijoittavat sen uusissa konteksteissa. Kaavat muuttuvat sovelluksiksi. Sovellukset muuttuvat tutkimushankkeiksi. Tutkimushankkeet muuttuvat tuotteiksi.

Vertailukelpoinen käytännön merkityksessä

Onko käytännön harjoittelujakso, harjoittelu tai opinnäytetyö, yritysten osallistuminen opetustoimiin on meille erittäin tärkeä. Tämä näkyy erityisesti kaksinaikaisissa opinto-ohjelmissa, joita tarjoamme sekä harjoittelu- että koulutukseen integroituneina opintoina.

Oppiminen elämään

Yritykset odottavat työntekijöidensä olevan erikoistuneita tietoja sekä henkilökohtaisia ​​taitoja ja osaamista, kuten ryhmähohtoa, projektinhallintaa ja kielitaitoa. Näitä taitoja edistetään koko Hamm-Lippstadtin ammattikorkeakoulun opintojen keston ajan. Lisäksi pidämme erittäin tärkeänä kulttuurienvälisiä taitoja. On tärkeää laajentaa horisonttia ja valmistautua kansainvälisiin työmarkkinoihin varhaisessa vaiheessa. Jotta ulkomailla järjestettävän harjoittelun tai opiskelun vierailun helpottaminen olisi helpompaa, olemme varanneet koko lukukauden. Edut ovat täysin selvät: saavutusten täysi tunnustaminen ja tutkimusten aikana menetetty aika. Kansainvälinen toimisto auttaa opiskelijoita kaikilta organisaatiokysymyksiltä niin, että hallinnolliset ja kielelliset esteet sekä kustannukset pysyvät alhaisina.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

  • Lippstadt

    Marker Allee 76–78, 59063, Lippstadt

Kysymyksiä