Keystone logo
Hartpury University

Hartpury University

Hartpury University

Johdanto

Hartpury University on Gloucestershiren erikoiskoulutuksen tarjoaja, joka tarjoaa perustutkintoa ja jatkotutkintoa maataloudesta, eläimistä, hevosista, urheilusta ja eläinlääketieteestä. Maailman johtavat tilat ja asiantuntemus houkuttelevat henkilökuntaa ja opiskelijoita yli 60 maasta.

Opiskelijat hyötyvät urakeskeisestä oppimiskokemuksesta, jota tukevat viimeisimmät alan tutkimukset, joista suuri osa tehdään Hartpuryssä. Hartpury -opiskelijoilla on myös mahdollisuus kouluttautua urheilijaksi opintojensa aikana osana yhtä kymmenestä urheiluakatemiasta.

Yliopiston 150 miljoonan punnan kampuksella on huipputason oppimismahdollisuuksia, joista monet ovat myös kaupallisia yrityksiä ja tarjoavat mahdollisuuksia työkokemukseen kurssin rinnalla tai osana sitä.

Tämä sisältää kaupallisen tilan, jossa on uusi maatalouden teknologiakeskus, koira- ja hevosterapiakeskukset, kansainväliset tapahtumat, urheiluvammaklinikat ja ammattiurheilijat, jotka harjoittelevat paikan päällä. Yliopiston eläinkokoelmassa on myös kansainvälisiä areenoita, uusinta teknologiaa ja yli 70 lajia. Opiskelijoilla on kaikki tarvittava teorian toteuttamiseksi luokkahuoneesta käytäntöön.

Toivotamme kaikki opiskelijat tervetulleiksi Hartpury-perheeseen maineemme pohjalta paikallisena, alueellisena, kansallisena ja kansainvälisenä korkealaatuisen koulutuksen tarjoajana.

Sijainnit

  • Gloucester

    Hartpury University Hartpury House, GL193BE, Gloucester

    Kysymyksiä