Keystone logo
Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Johdanto

Tervetuloa median maailmaan

Miten kirjat tulostetaan? Miten tiedot arkistoidaan ja dokumentoidaan? Mitä tarkoittaa viestintä? Miten virtuaalimaailmat luodaan? Mitä TV-studioiden kulissien takana tapahtuu? Mikä on tärkeää pakkausten suunnittelussa ja miten mainonta todella toimii? Hochschule der Medienin opiskelijat ovat huolissaan näistä ja monista muista kysymyksistä.

111634_ScreenShot2019-03-07at4.24.13PM.png

Hochschule der Medien on yhdistellyt 1. syyskuuta 2001 lähtien entisen painatus- ja media-yliopiston, yli 100-vuotisen peruskoulutuslaitoksen, sekä kirjaston ja tiedotuksen yliopiston, jonka historia ulottuu vuoteen 1942, yhdistettyä osaamista. Hochschule der Medien kattaa 16 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa ja 6 maisteriohjelmaa, osa-aikaisen MBA-tutkinnon ja tohtoriohjelman, joka kattaa laajan valikoiman media-alan asiantuntemusta: painetuista tiedotusvälineistä sähköiseen mediaan, tiedotusvälineiden ja mediateoriasta median tuotantoon. median suunnittelusta median saatavuuteen.

111633_ScreenShot2019-03-07at4.24.25PM.png

Hochschule der Medienissa opiskelijat oppivat nykyaikaisissa luentoteattereissa sekä työpajoissa ja studioissa, painokoneissa tai kameran takana. Jännittävät käytännön projektit yliopiston laboratorioissa tai yhteistyössä kumppanuusyritysten kanssa täydentävät teoreettista tietoa ja tieteellisiä työmenetelmiä. Alun perin yliopistolla oli kaksi leirintäaluetta. Yliopistossa on vuodesta 2014 alkaen yksi Stuttgartin keskeinen kampus Vaihingen, jossa on uusi tiedekunnan rakennus, joka symboloi "yhtä media maailmaa".

Sijainnit

  • Stuttgart

    Hochschule der Medien Nobelstrasse 10 , 70569, Stuttgart

Kysymyksiä