Keystone logo
University Of Design Schwäbisch Gmünd

University Of Design Schwäbisch Gmünd

University Of Design Schwäbisch Gmünd

Johdanto

HFG mielestä suunnittelu on innovatiivinen kuria tieteellisen, sosiaalisen ja teknologiset näkökohdat. Suunnittelu kykenee vastuullinen ja pysyvä vaikutus kulttuurin, teknistä ja taloudellista kehitystä. Yliopisto tietoisesti välttää taiteellinen tai käsitöitä näkökohtia sen opetuksen suunnittelu säätiöt. Päinvastoin, kaikki viisi kurssia korostavat tieteellisiä periaatteita ja tiedon ja järkevä perustelu suunnittelun päätöksiä.

Suunnittelun lähtökohtia

Intensiivinen ja monitieteinen perusta tutkimukset ovat tunnusmerkki HFG ohjelman. Ne määrittävät hfg erityisten opetussuunnitelman malli ja ovat merkittävä syy korkea laatu suunnittelun kursseja Schwäbisch Gmünd. Peruskurssit perustaa vankan perustan luovaa osaamista suunnittelu toimintaa ja luoda luotettava ohjelmisto menetelmiä, esteettisiä kokemuksia, ja tekniikoita. Säätiö tutkimukset järjestelmällisesti tutkia lakien pinnan ja tilaa, valoa ja väri, aika ja liikettä.

Kattava koulutus käsite

HFG kokonaisvaltainen koulutus konsepti perustuu rakenteellisiin yhdistelmä: opetus ohjelman tarkoituksena on kannustaa uteliaisuus ja tiedonjano, kehittää suunnitelmallista ajattelua, siirtää perustettu ammatillista sisältöä, ja vahvistaa opiskelijoiden sosiaalisen ja monikulttuurisia taitoja.

Tunnelma yliopistossa on ominaista avoin ja tuottava keskustelukulttuurin kansainvälisesti kokenut ohjaajia. Organisatoriset ja tekniset elementit koordinoidaan ja integroidaan tukee opiskelijoiden oppimisprosesseja.

Aikana suuret kursseja opiskelijat työskentelevät hankkeiden ja valitsi äänestyksissä omat painotukset. Kaikki ohjelmien tavoitteena on tutkia Yksilöllisten tapaustutkimuksia, kehittää kauaskantoisia ratkaisu löytää periaatteita, ja osoittamaan mallin merkki tulevaisuuden suunnittelutehtävissä. Kriittinen ja järjestelmällinen ajattelu, teoreettinen perustelu, ja käytännön taitoja tulla erottamattomasti yhdistetty.

Avainpätevyydet

Suunnittelun siirtää tietoa ja kehittää lisäarvoa sen on ylitettävä rajoja välillä tieteenalojen ja kulttuurien. Kehittäminen avainpätevyydet kuten itsensä johtaminen, tiimityöskentely taitoja, kielitaitoa ja kulttuurituntemusta on siten myös luonnollinen osa yliopiston opintojaksoja.

Core aiheita

Ydin aiheita Communication Design tietysti myös viestintäjärjestelmät ja julkaisuja, näyttelyitä, tiedotuskampanjoita, visualisointi tieteellinen ja tekninen sisältö, suunta ja suunta, yritys ja institutionaaliset identiteettejä, ja opetus- ja oppimateriaalit.

Interaction Design kurssi käsittelee ohjelmisto rajapintoja, kone ja laitehallinta, internet-sovellukset, tiedot terminaalit, ja sovelluksia uusimman mediateknologian.

Product Design Kurssi koskee teknisten kuluttajien ja investointihyödykkeitä, työkalut, huonekalut, näyttelyosastoilla, lääketieteellisten laitteiden, ja tarvikkeet ovat ja käyttää kehon, ja suunnittelu liikenteen, logistiikan ja liikkuvuuden järjestelmiä.

Muotoilun tutkimus

HFG arvot sovelluspainotteisissa muotoilun tutkimuksen erittäin. Kaikki tutkimustoiminta on keskittynyt keskitetysti laitos Applied Research (IAF). Tämä keskittyy tutkimukseen ja kehitykseen liittyvät kysymykset kolmeen pääalueeseen Vuorovaikutus, viestintä, ja tuotesuunnittelu. Nykyiset tutkimushankkeet ovat ergonominen muotoilu lääketieteellisten laitteiden ja järjestelmien ja näkökohtia vuorovaikutusta ihmisten ja suunniteltuja tuotteita ja järjestelmiä.

Hyvät näkymät

Erinomainen maine hfg Schwäbisch Gmünd selittää sen valmistuneiden 'keskimääräistä paikkaa, työn markkinoilla. Yliopisto tarjoaa lupaavia mahdollisuuksia ammatillisen harjoittelu- ja avaa polkuja suunnitella tutkimusta. Kaksi MA kursseja tarjoavat sekä osallistuminen erittäin monimutkaisia ​​suunnittelu aiheita ja liittyy myös opiskelijoiden teoreettiset tutkimukset suunnittelu aiheista.

Tradition ja Vision

Yliopisto ammentaa dynaaminen ja valtaa aloilla ajankohtaisia ​​tieteellisiä, sosiaalisia ja taloudellista kehitystä ja sen pitkät ja jatkuva perinne. Tämä perinne vaikuttavat opetusmenetelmiä Bauhaus ja erityisesti Hochschule für Gestaltung Ulm.

Innovatiivinen muotoilu tavoitteena on taloudellisten, ekologisten ja sosiaalinen kestävyys. HFG on jatkuvasti oppimisen dynaaminen organisaatio, jonka jatkuvasti parantamaan korkea laatu sen opetusohjelmien. Sen avulla pyritään varmistamaan, että opiskelijat saavuttavat korkeimman ammatillisen pätevyyden ja mennä pelaamaan aktiivisesti edustaessa käyttäjistä suunnittelupalvelut. Tulevaisuudessa hfg aikoo jatkaa tämän tavoitteen tarjoamalla ammatillista jatkokoulutuskursseilla.

Sijainnit

  • Schwäbisch Gmünd

    Hochschule für Gestaltung Schwäbisch Gmünd University of Applied Sciences Rektor-Klaus-Straße 100

    Kysymyksiä